Δείτε τη γυναίκα που ξόδεψε 70.000 ευρώ για να μοιάσει στη Lady Gaga

Δείτε τη γυναίκα που ξόδεψε 70.000 ευρώ για να μοιάσει στη Lady Gaga

"Η Lady Gaga ορίζει τη ζωή μου" 

Η Donna Marie Trego , 37 ετών από το Κάρντιφ , έχει ξοδέψει 70.000 ευρώ προκειμένου να μοιάσει στη Gaga. Από το 2010 , έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο ως Gaga και η ομοιότητά τους είναι απίστευτη.

Τα πανύψηλα παπούτσια της, οι αποκαλυπτικοί κορσέδες, το φόρεμα από κρέας και γενικότερα κάθε εμφάνισή της Lady Gaga είναι πολύ δύσκολο να αντιγραφεί και όπως φαίνεται κοστίζει πολύ. Το κόστος ωστόσο δεν έγινε η αιτία για την Donna Marie Trego ώστε να την αντιγράψει και μάλιστα να βγάζει λεφτά μέσα από αυτό δίνοντας και αυτή με τη σειρά της τα δικά της show.

Χαρακτηριστικά λέει η ίδια για την επαγγελματική της μεταμόρφωση: "Δεν είχα συνειδητοποιήσει το χρόνο και την προσπάθεια που θα έπρεπε να καταβάλω σε αυτό ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει. Θα μπορούσα να δώσω προκαταβολή για να αγοράσω ένα ωραίο σπίτι , αλλά αντ 'αυτού ό, τι μπορώ να κερδίσω πηγαίνει σε αυτό το σκοπό γιατί είμαι τελειομανής".

Για την δουλειά της έχει ταξιδέψει παντού και έχει κερδίσει μέχρι και βραβεία.

"Η Lady Gaga ορίζει τη ζωή μου. Το σπίτι μου είναι γεμάτο κοστούμια και υπάρχει ένα κομμάτι της Gaga σε κάθε δωμάτιο", δήλωσε η Trego.

Διαβάστε επίσης:

Κορίτσι μου πας καλά; Δείτε με τι αμφίεση παραγγέλνει η Lady Gaga... «βρώμικο»!

Lady Gaga- Perez Hilton: ο πόλεμος μεταξύ των κολλητών ξέσπασε