Η συντέλεια του κόσμου; Δείτε την πιο τρομακτική φάρσα που έγινε ποτέ! (video)

Γωγώ Φούντα
Η συντέλεια του κόσμου; Δείτε την πιο τρομακτική φάρσα που έγινε ποτέ! (video)

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση τους;

Σε όλους μας αρέσουν οι φάρσες, όχι βέβαια όταν είμαστε τα θύματα, καθώς προκαλούν τεράστια κύματα γέλιου! Εκτός βέβαια από αυτό, τα τελευταία χρόνια, ακόμα και οι διαφημιστικές έχουν υιοθετήσει την μέθοδο της φάρσας προκειμένου να προωθήσουν το εκάστοτε προιόν, με άκρως πετυχημένο θα λέγαμε τρόπο!

Ακολουθώντας λοιπόν την τάση της εποχής, και κυρίως του μάρκετινγκ, η εταιρεία LG οργάνωσε μία ξεκαρδιστική και άκρως τρομακτική φάρσα, προκειμένου να διαφημίσει τη νέα της ultra HD τηλεόραση η οποία απλά τα κάνει όλα!

Το σκηνικό είναι ένα γραφείο και θύματα, οι ανυποψίαστοι και αγχωμένοι υποψήφιοι οι οποίοι δίνουν συνέντευξη για μια θέση σε μεγάλη εταιρεία! Και εκεί που όλα κυλούν ομαλά και ήρεμα, αναλαμβάνουν δράση οι... διοργανωτές και τα κάνουν όλα άνω κάτω!

Δείτε το ξεκαρδιστικό video και πραγματικά αισθανθείτε οίκτο για τους κακόμοιρους ανθρώπους!

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη εξομολόγηση: Μία μητέρα μιλάει για το πώς μεγαλώνει χωρίς ταμπού το αγοράκι της, που όμως είναι κορίτσι στην καρδιά!

Δείτε το bruger με τις 25.000 θερμίδες!

Τα ψέματα του Fitness: Μία Personal trainer αποκαλύπτει τα τρικ που χρησιμοποιεί η βιομηχανία αδυνατίσματος για να μας ξεγελά