Σάλος με τα ρατσιστικά σχόλια κατά της Ινδής που στέφθηκε Μις Αμερική!

Σάλος με τα ρατσιστικά σχόλια κατά της Ινδής που στέφθηκε Μις Αμερική!

Γιατί τόσο μίσος για έναν υπέροχο χορό;

Στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss America, στέφθηκε νικήτρια η 24χρονη Nina Davuluri. Η νικήτρια ήδη κατείχε τον τίτλο της Miss New York. Η κοπέλα είναι ινδικής καταγωγής και έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στην ιατρική. Mε την υποτροφία 50,000 $ που κέρδισε από το διαγωνισμό σίγουρα θα τα καταφέρει!

Μετά την στέψη της, δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτός ο θεσμός έχει αγκαλιάσει την διαφορετικότητα και που υπάρχουν παιδιά που μας βλέπουν από το σπίτι και μπορούν να ταυτιστούν με την Miss America».

Δεν είναι η πρώτη φορά που παιδί μεταναστών κερδίζει τον τίτλο σε αυτό το διαγωνισμό. Ούτως ή άλλως, αν εξαιρέσουμε τους ιθαγενείς Ινδιάνους, ολόκληρη η Αμερική, χώρα μεταναστών είναι. Αυτή, βέβαια είναι η πρώτη φορά που νικήτρια βγαίνει, κοπέλα που κατάγεται από την Ινδία. Η πανέμορφη κοπέλα αποφάσισε στο κομμάτι του τελέντου, να χορέψει έναν χορό Bollywood.

Στο twitter έγραφαν «Για να είσαι η Miss America, θα έπρεπε να είσαι από την Αμερική» και «Πότε επιτέλους θα κερδίσει τον διαγωνισμό μια λευκή γυναίκα;» Η κοπέλα προς υπεράσπισή της απάντησε πως πάντα έβλεπε τον εαυτό της πρωτίστως ως Αμερικανίδα μιας και σε αυτή τη χώρα έχει ζήσει.

Δείτε το βίντεο από την στέψη στο κάτω μέρος της σελίδας και το βίντεο με το χορό της που πυροδότησε τα σχόλια αλλά και δυνατό χειροκρότημα, κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Daniela de Jesus: Μία ακόμα θεά των catwalks γίνεται πρόσωπο της Maybelline New York!

Οι νικήτριες του Μις Αμερική φωτογραφίζονται γυμνές για την PETA