Aπίστευτο: Δείτε την τεράστια αλλαγή στο πρόσωπο γυναίκας μόλις ένα μήνα αφού έκοψε μαχαίρι το κρασί!

Γωγώ Φούντα
Aπίστευτο: Δείτε την τεράστια αλλαγή στο πρόσωπο γυναίκας μόλις ένα μήνα αφού έκοψε μαχαίρι το κρασί!

Μήπως τελικά το γευστικό κρασάκι δεν είναι και τόσο αθώο;

Μπορεί να λένε ότι το κρασί, και ειδικά το κόκκινο κάνει καλό στην καρδιά, αλλά τι γίνεται με το δερματάκι μας, ειδικά για εμάς τις γυναίκες που μόλις αντικρίσουμε ρυτίδα είμαστε ικανές να μοιρολογάμε επί 10 μέρες συνεχόμενα; Κι όμως, ένα πείραμα που έγινε έδειξε ότι το αθώο κατά τ' άλλα κρασάκι, είναι ικανό να προκαλέσει τεράστια ζημιά στην επιδερμίδα μας!

Μία 40χρονη μητέρα λοιπόν, η Laura Hogarth, η οποία συνήθιζε να απολαμβάνει κατά μέσο όρο 5 ποτήρια κρασί την εβδομάδα, έκοψε για έναν ολόκληρο μήνα την αγαπημένη της αυτή συνήθεια και τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά!

PicMonkey Collage

Ενώ λοιπόν αρχικά το δέρμα της Laura, φαινόταν κουρασμένο, ζαρωμένο με έντονα κόκκινα σημάδια στα μάγουλα, σταδιακά, και βδομάδα με τη βδομάδα η ελαστικότητά του αυξανόταν, η ποιότητα του δέρματος γινόταν σαφώς καλύτερη, ενώ ακόμα και τα μάτια της φαίνονταν πιο ανοιχτά, φωτεινά και ζωηρά!

Από την μία, είναι πολύ σημαντική η υγεία και φυσικά, μιας και είμαστε γυναίκες, η διατήρηση του νεανικού δέρματος όσο το δυνατόν περισσότερο, από την άλλη όμως, είναι ανάγκη να κόβονται και τα πάντα μαχαίρι; Η επιλογή δική σας...