H Κate Thompson είναι η χειρότερη σύζυγος του κόσμου και είναι περήφανη γι' αυτό!

Γωγώ Φούντα
H Κate Thompson είναι η χειρότερη σύζυγος του κόσμου και είναι περήφανη γι' αυτό!

Μάθετε τι κάνει και κατέχει επάξια τον τίτλο αυτό!

Η μαμά σας γκρινιάζει γιατί είστε τεμπέλα και δεν κάνετε απολύτως καμία δουλειά στο σπίτι; Σας λέει, σε καθημερινή βάση, ότι δεν θα βρείτε ποτέ άντρα γαιτί είστε ακαμάτρα και κανείς δεν θα κάτσει μαζί σας; Ήρθε η ώρα φίλες μου να την καθησυχάσετε και να την ενημερώσετε ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει ο κύριος Ben Thomspon ο οποίος ήδη έπειτα από απαίτηση χιλιάδων γυναικών πρόκειται να υποστεί κλωνοποίηση!

Ο Βen λοιπόν, είναι ένας τυπικός Εγγλέζος ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο καλύτερος σύζυγος του κόσμου! Όχι δεν κάνει εκπλήξεις στη σύζυγό του, ούτε της παίρνει δωράκια, αλλά πολύ απλά είναι η απόλυτη νοικοκυρά του σπιτιού! Η σύζυγος από την άλλη, η Kate, λόγω της καριέρας της, είναι συγγραφέας, τα τελευταία 7 χρόνια που το ζεύγος διάγει ετυτυχή έγγαμο βίο, δεν έχει κουνήσει ούτε το μικρό της δαχτυλάκι για να κάνει την παραμικρή δουλειά στο σπίτι!

Όπως παραδέχεται και η ίδια, είναι η χειρότερη σύζυγος που θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει, αλλά βρίσκει την απόλυτη κατανόηση από την άλλη πλευρά. Παρά το γεγονός ότι ο Ben δουλεύει κανονικό 8ωρο, ασχολείται αποκλειστικά με το νοικοκυριό, μαγείρεμα, σίδερο, πλύσιμο και όλα τα σχετικά, ενώ κάνει και τον υπηρέτη στην καλή του, μιας και κάθε πρωί της έχει τον μερακλίδικο καφέ της στο κρεβατάκι της!

Η Kate θυμάται χαρακτηριστικά κάποια Χριστούγεννα, όπου είχαν καλέσει για δείπνο τις οικογένειές τους και ενώ ο Ben έτρεχε από δω κι από κει πανικόβλητος προκειμένου να τα ετοιμάσει όλα, εκείνη περιφερόταν με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι και απλά ο καλός της αντρούλης της το γέμιζε κάθε τόσο! Αν αναρωτιέστε, και με το δίκιο σας, για ποιο λόγο ο άνθρωπος αυτός μένει ακόμα στο γάμο, η Kate μας έχει την αποστομωτική απάντηση: «Είμαι άψογη στα συζυγικά μου καθήκοντα, αλλά σε αυτά της... κρεβατοκάμαρας! Περισσότερο θα με χαρακτήριζα... αντι-σύζυγο πάνω σε αυτό το θέμα»!

Υποθέτουμε καταλάβατατε τι εννοεί η κυρία...