Ο «αιματοβαμμένος» αρραβώνας: Δείτε μία αλλόκοτη τελετή με καλεσμένους... ζόμπι!

Γωγώ Φούντα
Ο «αιματοβαμμένος» αρραβώνας: Δείτε μία αλλόκοτη τελετή με καλεσμένους... ζόμπι!

Αυτό θα πει: Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος!

O Harlan Guthrie και η Holly Young είναι σίγουρα ένα ζεύγος διαφορετικό από τα υπόλοιπα, το οποίο ήθελε κάτι πραγματικά ξεχωριστό για την ημέρα των αρραβώνων του! Όπως λοιπόν κάθε ερωτευμένο ζευγάρι, αποφάσισαν να αραβωνιαστούν, ενώπιον φίλων και συγγενών, σε ένα ρομαντικό σκηνικό στην μέση ενός δάσους!

Θα μας πείτε μέχρι εδώ όλα καλά και όλα φυσιολογικά! Ωστόσο, τίποτα δεν προμήνυε τη συνέχεια, η οποία ήταν άκρως τρομακτική και... κινηματογραφική! Σε μία προσπάθεια λοιπόν, οι μέλλοντες σύζυγοι να εφαρμόσουν στην πράξη το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος», σκηνοθέτησαν μία επίθεση από... ζόμπι τα οποία και κατέστεψαν την όμορφη τελετή!

Το concept ήταν απλό και πολύ συγκεκριμένο: Ένας ένας οι καλεσμένοι μεταμορφώνονταν στα τρομακτικά πλάσματα, με το ζευγάρι να είναι το μόνο που τελικά διατηρεί την ανθρώπινη φύση του, σε μία προσπάθεια να δείξει ότι η αγάπη στο τέλος θριαμβεύει! Δεν ξέρουμε αν τελικά ο γάμος στεριώσει το μόνο σίγουρο είναι ότι ζευγάρι και καλεσμένοι σίγουρα το καταδιασκέσαν!