Η αστεία πραγματικότητα: Πώς θα ήταν οι σέξι διαφημίσεις εσωρούχων με... κανονικούς άντρες;

Γωγώ Φούντα
Η αστεία πραγματικότητα: Πώς θα ήταν οι σέξι διαφημίσεις εσωρούχων με... κανονικούς άντρες;

Όταν οι κοιλιακοί φεύγουν και τη θέση τους παίρνει η κοιλίτσα

Σίγουρα η παγκόσμια αγορά και κυρίως η μόδα και το lifestyle επιβάλλουν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, αλλά και εμφάνισης! Συνήθως αυτές που επηρεαζόμαστε περισσότερο, είμαστε εμείς οι γυναίκες με τον υπερκαταναλωτισμό αλλά και την απίστευτη ανασφάλειά μας.

Ναι παρόλο που ξέρουμε ότι τα γυναικεία σώματα που βλέπουμε στις διαφημίσεις εσωρούχων, δεν είναι αληθινά, αλλά κι αν είναι, δεν είναι η πλειοψηφία, εμείς γινόμαστε έξαλλες, και κάθε φορά γκρινιάζουμε που δεν μπορούμε να έχουμε το σώμα της Miranda Kerr.

Τι γίνεται όμως με τους άντρες και τις αντίστοιχες διαφημίσεις; 'Επειτα από προβληματισμό, σας ενημερώνουμε ότι τα καημένα τα αγόρια βρίσκονται σε πολύ πιο δυσάρεστη θέση, μιας και τα ανρικά μοντέλα, όχι μόνο μοιάζουν με ολύμπιους θεούς, αλλά αυτό το διαολεμένο six pack συνήθως το διαθέτουν! Το αποτέλεσμα φυσικά είναι καλλονοί με μικροσκοπικά μποξεράκια, να φιγουράρουν και να... κάνουν σμπαράλια την αντρική αυτοπεποίθηση!

Η εφημερίδα The Sun λοιπόν, σε μία χιουμοριστική προσπάθεια, έβαλε απλούς καθημερινούς άντρες, να μιμηθούν τις πόζες διάσημων μοντέλων και αθλητών, φορώντας μόνο τα... σωβρακάκια τους! Οι διαφορές είναι σίγουρα εμφανείς, αλλά έχουμε να πούμε ότι παραμένουν χαριτωμένοι και γλυκούληδες!