Πόσο τέλειο! 27χρονη δημιουργεί σουτιέν αποκλειστικά για καρκινοπαθείς

Γωγώ Φούντα
Πόσο τέλειο!  27χρονη δημιουργεί σουτιέν αποκλειστικά για καρκινοπαθείς

Λόγω της δικής της προσωπικής εμπειρίας

Καμιά φορά μία προσωπική περιπέτεια μπορεί να γίνει αφορμή για υπέροχες ιδέες, οι οποίες όχι μόνο αποφέρουν κέρδη, αλλά βοηθούν να γίνει η ζωή κάποιων καλύτερη και ευκολότερη.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της Elle Terry-Dawson, η οποία πριν ένα χρόνο περίπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να μικρύνει το στήθος της. Σύμφωνα με την 27χρονη, η οποία υπήρξε, κυρίως λόγω του χυμώδους παρουσιαστικού της, κορίτσι των ξέφρενων πάρτι, το μεγάλο της στήθος της δυσκόλευε τη ζωή, καθώς της προκαλούσε αφόρητους πόνους.

article-2443672-18839F9100000578-894 634x484

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της ανάρρωσης στο νοσοκομείο, παρατήρησε ότι τα σουτιέν που τις είχαν δώσει οι γιατροί ήταν υπερβολικά άβολα, με αποτέλεσμα το επιχειρηματικό της δαιμόνιο να λειτουργήσει!

Αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει μία σειρά σουτιέν αποκλειστικά και μόνο για ασθενείς που έχουν υποστεί μαστεκτομή! Το Hospital Bra λοιπόν, κοστίζει 45 περίπου λίρες και είναι φτιαγμένο από παράγωγο μπαμπού που περιέχει φυσικό αντισηπτικό.

Το συγκεκριμένο προιόν έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη και υποστήριξη γυναικών που έχουν κάνει μαστεκτομή ενώ στόχος της Εlle είναι να καταφέρει να προμηθεύει και νοσοκομεία!