Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Η WInd Running Team τρέχει στις 10 Νοεμβρίου για διπλό καλό σκοπό!

Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Η WInd Running Team τρέχει στις 10 Νοεμβρίου για διπλό καλό σκοπό!

Αγαπημένοι διάσημοι Έλληνες θα τρέξουν και φέτος στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών με τα χρώματα της Wind Running Team για να βοηθήσουν όχι ένα, αλλά δύο ιδρύματα για παιδιά.

Όπως κάθε χρονιά την τελευταία τριετία, έτσι και φέτος η Wind θα σταθεί δίπλα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη και, με την πολύτιμη βοήθεια μεγάλων ονομάτων της ελληνικής showbiz, θα προσπαθήσει να τους εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον.

Χτες το μεσημέρι έγινε η παρουσίαση της ξεχωριστής ομάδας του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, της Wind Running Team, την οποία φέτος αποτελούν οι Μαρία Μπεκατώρου, Νικολέττα Ράλλη, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Εύη Φραγκάκη και τα μέλη της εθνικής ομάδας ανσάμπλ του 2000, Ειρήνη Αϊνδιλή, Χαρά Καρυάμη και Κλέλια Πανταζή. Τους πρεσβευτές της ομάδας υποδέχτηκαν παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και της ΦΛΟΓΑΣ με τους δασκάλους και θεραπευτές τους, καθώς και ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Wind, κ. Γιώργος Τσαπρούνης, ο Διευθυντή Brand, Μάρκετινγκ και On-Line Στρατηγικής της εταιρείας, κ. Γιάννης Γαβριηλίδης, η πρόεδρος του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ», κα. Μαρία Τρυφωνίδου και η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, κα. Ηρώ Κόβα.

Η παρουσία των εξεχόντων στελεχών και των δύο φιλανθρωπικών ιδρυμάτων δεν ήταν φυσικά τυχαία, καθώς φέτος η Wind, χάρη στην τεράστια συμμετοχή του κόσμου, έχει την χαρά και τιμή να στηρίξει με την προσπάθειά της και τα δύο ιδρύματα.

Με την ενεργό συμμετοχή τους στην WIND Running Team, οι διάσημοι συμμετέχοντες θα στηρίξουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά με αναπηρία και το έργο της ΦΛΟΓΑΣ για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια καθώς για κάθε έναν «πρεσβευτή», η WIND θα προσφέρει το ποσό των 1000€.

Όμως ο αγώνας αυτός είναι για όλους όσους θέλουν να συμβάλλουν στο έργο των δύο οργανισμών. Η WIND, ως επίσημος χορηγός του 31ου ΚΜΑ, δίνει σε όλους τη δυνατότητα να στηρίξουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και της ΦΛΟΓΑΣ μέσα από τη συμμετοχή τους στη Wind Running Team, καθώς για κάθε συμμετοχή, €1 θα πηγαίνει στα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Τον Νοέμβριο του 2012, η Wind Running Team κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των €50.000 για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και να αναδειχθεί 1η νικήτρια ομάδα στους αγώνες δρόμου 5 & 10χλμ. και 2η ομάδα στον Μαραθώνιο. Ελάτε φέτος να κατακτήσουμε μαζί ακόμα περισσότερα, βοηθώντας εις διπλούν τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.wind.gr

www.elepap.gr

www.floga.org.gr