Το τίμημα της ματαιοδοξίας; Η γυναίκα που παραλίγο να πεθάνει για να γίνει... μοντέλο!

Γωγώ Φούντα
Το τίμημα της ματαιοδοξίας; Η γυναίκα που παραλίγο να πεθάνει για να γίνει... μοντέλο!

Όταν θέτουμε τη ζωή μας σε κίνδυνο για ανούσια πράγματα!

Η ματαιοδοξία είναι σίγουρα ένα από τα πιο θανάσιμα αμαρτήματα, καθώς ο άνθρωπος που υποφέρει από αυτή, μπορεί να γίνει καταστροφικός, όχι μόνο για τους γύρω του αλλά και για τον ίδιο του τον εαυτό!

H Nina Blakemore λοιπόν, η οποία σήμερα στα 35 της είναι, ευτυχώς, υγιής, είχε βάλει στόχο από πολύ μικρή ηλικία, να γίνει μοντέλο! Όταν λοιπόν της είπαν ότι δεν κάνει για το επάγγελμα αυτό, γιατί έχει παραπάνω κιλά από το επιτρεπτό, ξεκίνησε η περιπέτειά της, η οποία εξελίχθηκε σε κατρακύλα, και τελικά την οδήγησε ένα βήμα πριν το θάνατο.

article-2478815-190DB1D400000578-601 306x679

«Ήθελα τόσο πολύ να γίνω μοντέλο, που ήμουν διατεθειμένη να λιμοκτονήσω προκειμένου να τα καταφέρω. 'Εφτασα στο σημείο να τρώω μόλις ένα μήλο την ημέρα, και όπως καταλαβαίνετε η εικόνα μου ήταν άθλια. Τα μαλλιά μου έπεφταν και άρχισα να έχω διάφορα προβλήματα υγείας. Η μητέρα μου λοιπόν με πήγε με το ζόρι στο γιατρό, όπου και μου ανακοινώθηκε ότι πάσχω από νευρική ανορεξία. Ξεκίνησα αμέσως θεραπεία και συνεδρίες με ψυχολόγο», εξομολογήθηκε.

Σήμερα, η Nina είναι 35 ετών και είναι μοντέλο, αλλά για να γίνουμε πιο σαφείς... μοντέλο για παχουλές, καθώς έβαλε κιλά και επανήλθε στο φυσιολογικό της βάρος! Είναι ευτυχισμένη και βγάζει και ένα σκασμό χρήματα από το επάγγελμα αυτό. Γι' αυτό λοιπόν κορίτσια, κούκλες τα μοντέλα και οι πολύ αδύνατες celebrity, αλλά πιστέψτε μας, αν δεν είχαν να εμφανίζονται στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και σε φωτογραφίσεις, θα είχαν ψωμάκια και κυτταρίτιδα όπως όλες μας. Χαλαρώστε λοιπόν...

Διαβάστε επίσης:

H πιο δημιουργική, καλλιτεχνική και... φωτεινή πρόταση γάμου που μας συγκίνησε! (video)

Ftiaxto.gr: Πώς να κάνεις επάγγελμα αυτό που αγαπάς

Το Eau de Toast είναι το νέο άρωμα με μυρωδιά... τοστ!