Ένα video που πρέπει να δείτε: To θαύμα του photoshop με τον πιο γλαφυρό τρόπο που έγινε ποτέ!

Γωγώ Φούντα
Ένα video που πρέπει να δείτε: To θαύμα του photoshop με τον πιο γλαφυρό τρόπο που έγινε ποτέ!

Γιατί δεν είναι όλα δώρο της φύσης

Δεν είναι η πρώτη φορά που το λέμε και σίγουρα όχι η τελευταία, αλλά μερικά πράγματα καλό είναι να επαναλαμβάνονται και να υπερτονίζονται, ειδικά με όσα γίνονται γύρω μας.

Ένα απίστευτο video κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα, αυτό που ήδη ξέραμε: Το μακιγιάζ και το photoshop κάνουν κυριολεκτικά θαύματα! Πιο γλαφυρά και πιο περιγραφικά από κάθε άλλη φορά, μία απλή, αμακιγιάριστη κοπέλα, χωρίς τις αναλογίες μοντέλου, το αντίθετο μάλιστα, μεταμορφώνεται μέσα σε κάποια λεπτά σε ξανθιά σεξοβόμβα με κορμί θανατηφόρο και πρόσωπο αλαβάστρινο!

article-2480191-1915DF0900000578-981 634x357

Με τη βοήθεια λοιπόν της make-up artist η οποία αναλαμβάνει το ολικό ρεκτιφιέ και στη συνέχεια την ειδική επεξεργασία, μέσω υπολογιστών, η εμφάνιση της κοπέλας αλλάζει άρδην, καθώς το δέρμα γίνεται λείο και πιο λαμπερό, τα πόδια μακραίνουν, οι... πατούσες συρρικνώνονται, τα οπίσθια γίνονται πιο μικρά και σμιλεμένα και γενικότερα τίποτα δεν ξεφεύγει από την... κοπτοραπτική!

Δείτε το video και πραγματικά την επόμενη φορά μην απορήσετε γιατί όλες οι celebrities βγαίνουν αψεγάδιαστες στα εξώφυλλά των περιοδικών!

Διαβάστε επίσης:

Μια ιστορία αγάπης που αντιστάθηκε στην τραγική της μοίρα (Video-φωτο)

To πιο αποτυχημένο και ταυτόχρονα ανατριχιαστικό photoshop που έγινε ποτέ!

Ένας υπαίθριος μάγος σοκάρει με τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα! Δείτε τον