Συγκινητικό: Ένα 7χρονο κοριτσάκι που δεν μιλά ούτε περπατά ποζάρει για παιδικά ρούχα

Συγκινητικό: Ένα 7χρονο κοριτσάκι που δεν μιλά ούτε περπατά ποζάρει για παιδικά ρούχα

Η Hollyγεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση αλλά θέλει να ζήσει

Για την 7χρονη Holly Greenhow τίποτα δεν ήταν εύκολο από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο μιας και γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση. Ωστόσο το ξανθό και πανέμορφο κοριτσάκι δεν άφησε την αναπηρία της να την καθηλώσει πάνω σε ένα καροτσάκι και να κλειστεί μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού της. Αρνήθηκε να βλέπει την ζωή να φεύγει χωρίς η ίδια να κάνει κάτι για τον εαυτό της.

Η γενναία και κούκλα Holly , από το Cambridgeshire όσο περίεργο και αν σας ακούγεται πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπάνια παιδικών ρούχων. Η μητέρα της, Fiona, μιλώντας στην Daily Mail δήλωσε: « Η Holly έχει ένα όμορφο χαμόγελο, βέβαια στο modeling δεν είναι όλα τέλεια , οπότε σκεφτήκαμε γιατί να μην το κάνει.Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορεί να κάνει και ποτέ δεν θα είναι σε θέση να το κάνει λόγω της αναπηρίας της , γι 'αυτό ήταν πολύ ωραίο για εκείνη να έχει αυτή την εμπειρία. Ελπίζω ότι έτσι θα βοηθήσουν την εικόνα των παιδιών με ειδικές ανάγκες , αλλά και δουν οι άνθρωποι ότι υπάρχουν πολλά παιδιά εκεί έξω που δεν είναι τέλεια. "

Η μητέρα της Holly ήθελε να δώσει τη δυνατότητα στην κόρη της να ζήσει κάτι που πολλά παιδιά θα θέλανε να βιώσουν πήγε για casting τον Απρίλιο και τελικά την πήρανε. όπως δήλωσε η Fiona «της άρεσε πολύ που ήταν το κέντρο της προσοχής και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα».

Η Holly δεν μπορεί να μιλήσει και να περπατήσει. Μόλις πρόσφατα άρχισε να επικοινωνεί χρησιμοποιώντας ένα ειδικό σύστημα υπολογιστών που λειτουργούν με τα μάτια της - παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται από το φυσικό καθηγητής Steven Hawking ο οποίος πάσχει από τη νόσο του κινητικού νευρώνα.