Πώς τα τατουάζ άλλαξαν τη ζωή μιας γυναίκας που έχασε το στήθος της από καρκίνο

Πώς τα τατουάζ άλλαξαν τη ζωή μιας γυναίκας που έχασε το στήθος της από καρκίνο

Το βίντεο που θα σας κάνει να  δείτε την τέχνη των tattoos με άλλο μάτι

Μια 47χρονη γυναίκα, αρρώστησε από καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, 10 μέρες αφότου έμαθε τα νέα.

Στο εν λόγω βίνετο, βλέπουμε τη Molly Ortwein, η οποία παρότι έκανε αναπλαστική επέμβαση, απέκτησε τεράστιες ουλές που δεν άντεχε να βλέπει διότι της θύμιζαν πόσο επίπονη ήταν για εκείνη αυτή η εμπειρία- έχασε επίσης τις θηλές της. Το έχει αποδεχτεί, απλά δεν επιθυμούσε να βλέπει άλλο τα άσχημα σημάδια της στον καθρέφτη.

Αποφάσισε λοιπόν, να καλύψει τις ουλές κάνοντας διορθωτικό cover up τατουάζ στην tattoo artist Colby Butler από το Miami. Η διαδικασία κράτησε 7 ώρες. Η συγκεκριμένη καλλιτέχνης έχει ειδικευτεί-ας το πούμε έτσι- σε αυτό το είδος καλυπτικού τατουάζ μετά από ατυχήματα, εγκαύματα, επεμβάσεις. Με τη βοήθεια της αδερφής της, η Molly σχεδίασε λουλούδια που της θυμίζουν τη Βραζιλία, μια χώρα που λατρεύει.

Η Molly πια δεν αισθάνεται άσχημα χωρίς τα ρούχα της. Έχει αντικαταστήσει τα σημάδια της μαστεκτομής με όμορφα σχέδια που όταν τα κοιτά, της φέρνουν στο μυαλό υπέροχες αναμνήσεις. Οι ουλές εν τέλει καλύφθηκαν πλήρως! Ένα πολύ όμορφο παράδειγμα που δίνει κουράγιο σε πολλές γυναίκες οι οποίες ακόμη και μετά την αποκατάσταση, δυσκολεύονται να αποδεχθούν τις ουλές και την απουσία θηλής.

Περισσότερα στο: http://www.P-ink.org . Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη:

Της έκανε μήνυση γιατί του έκανε άσχημα παιδιά και μετά τη χώρισε!

Πώς να καλύψεις το τατουάζ σου για μια μέρα (video)