Η 25χρονη έγκυος που τρέφεται μόνο με φρούτα και έχει κάνει έξαλλο το ίντερνετ

Γωγώ Φούντα
Η 25χρονη έγκυος που τρέφεται μόνο με φρούτα και έχει κάνει έξαλλο το ίντερνετ

Διατροφική διαταραχή ή επικίνδυνος ναρκισσισμός;

Το Instagram βρίσκεται σε... διατροφικό συναγερμό, και για όλα φταίει μία 25χρονη έγκυος η οποία μάλλον έχει βαλθεί να τρελάνει διατροφολόγους και απλές μάνες, με αυτά που γράφει!

Η Loni Jane Anthony λοιπόν από την Αυστραλία, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και μιας και είναι καλλονή και διαθέτει κορμί θανατηφόρο, δεν σταματά να αυτοφωτογραφίζεται, selfies, για να γίνουμε και πιο σαφείς, ακόμα και με εσώρουχα, επιδεικνύοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα! Μέχρι εδώ όλα καλά και όλα τέλεια! Το θέμα στην προκειμένη είναι, ότι η 25χρονη, σύμφωνα πάντα με την ίδια, ακολουθεί πολύ συγκεκριμένη διατροφή η οποία περιλαμβάνει αποκλειστικά φρούτα και ελάχιστα λαχανικά. Μάλιστα, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ξεσήκωσε αντιδράσεις, ήταν όταν μία μέρα δήλωσε με περηφάνεια ότι έφαγε... 20 μπανάνες και τίποτε άλλο!

Όπως ήταν φυσικό, και μιας και η νεαρά έγκυος ακολουθείται από τουλάχιστον 100,000 χρήστες του Instagram, ειδικοί διατροφολόγοι αλλά και παιδίατροι πήραν το λόγο προβάλλοντας τα αρνητικά της εν λόγω διατροφής τόσο για την ίδια όσο και για το αγέννητο παιδί της. Μάλιστα έκαναν λόγο για ημιτελή ανάπτυξη του εγκεφάλου του εμβρύου αλλά και για μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης οστεοπόρωσης στην ίδια, μιας και το ασβέστιο που χρειάζεται το παιδί και δεν παίρνει μέσω της τροφής, το παίρνει τελικά από τα οστά της μητέρας.

Η ίδια βέβαια, σε πείσμα όλων αυτών, δηλώνει ότι η διατροφή της δεν είναι αυθαίρετη και πως έχει συμβουλευτεί διάσημο διατροφολόγο ο οποίος της συνέστησε τη δίαιτα Douglas Graham, ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους αθλητές. Η δίαιτα αυτή, γνωστή και ως 80/10/10 περιλμαβάνει 80% φρούτα και λαχανικά, 10% πρωτείνη και 10% λίπος.

Ωστόσο παρά το γεγονός ότι δέχεται τον πόλεμο του αιώνα, δεν ιδρώνει το αυτάκι της, και εκτός του ότι συνεχίζει ακάθεκτη να ποστάρει τα... φρουτένια γεύματά της στα social media, δηλώνει πολύ περήφανη για τον εαυτό της, που από party animal το οποίο τρεφόταν με junk food και αλκοόλ, κατάφερε να διορθώσει τη διατροφή της και κατ' επέκταση να προλάβει τα χειρότερα!

Εσείς αλήθεια θα το δοκιμάζατε;

Διαβάστε επίσης:

Ρατσισμός και μισογυνισμός: Η πιο απαίσια διαφήμιση που είδαμε ποτέ

Ουπς! Αυτές είναι οι 9 πιο αμήχανες στιγμές της ζώης σου!

Θα κάνατε ποτέ ski γυμνοί στα χιόνια; (βίντεο)