Personart: Η Άντζυ Ανδριτσοπούλου άφησε το modeling και έκανε πραγματικότητα το όνειρό της

Personart: Η Άντζυ Ανδριτσοπούλου άφησε το modeling και έκανε πραγματικότητα το όνειρό της

Η Άντζυ μιλά στο Queen και μας περιγράφει πώς η οικονομική κρίση την «βοήθησε» να αλλάξει τη ζωή της και να εκπληρώσει τις επιθυμίες της!

Ποτέ δεν ξέρεις σε πιο χρονικό σημείο της ζωής σου θα ανακαλύψεις αυτό για το όποιο ήσουν πάντα φτιαγμένος να κάνεις, και πως δύο τόσο διαφορετικοί άνθρωποι στις επαγγελματικές τους πορείες θα ένωναν τις δυνάμεις και τις δεξιότητες τους για να δημιουργήσουν κάτι από το μηδέν.

Η Personart λοιπόν είναι δημιούργημα δικό μου και του άντρα μου, είναι κάτι σαν δεύτερο παιδί μας, και νομίζω πως εκπληρώνει ένα καινούργιο ξεκίνημα ζωής μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, αφού η ιδέα ήρθε σαν φωτοβολίδα όταν όλα ήταν στο απόλυτο μηδέν. Εμάς, βλέπετε, η οικονομική κρίση μας βρήκε περίπου ένα χρόνο πριν ξεσπάσει η κρίση στην Ελλάδα από κάτι ατυχίες. Όταν η οικονομική κρίση χτύπησε για τα καλά την πόρτα όλων, εμείς ήμασταν εξοικειωμένοι. Έτσι από μία τακτοποιημένη ζωή που είχαμε έπρεπε να ξεκινήσουμε από την αρχή. Βάλαμε λοιπόν το μυαλό μας να δουλέψει σκεπτόμενοι τι θα άρεσε σε εμάς και τι μπορεί να έλειπε από την αγορά. Ανακαλύψαμε ότι αυτό που μας άρεσε να κάνουμε ήταν δώρα στους φίλους μας ξεχωριστά και ιδιαίτερα, κάτι που πάντα μας δυσκόλευε πολύ. Ξεκινήσαμε από μια λίστα με αντικείμενα που η περισσότερη θα ήθελαν να είχαν στο σπίτι τους και προσπαθήσαμε να βρούμε τον τρόπο στο να τα προσωποποιήσουμε.

Αρχίσαμε λοιπόν να ψάχνουμε τους κατάλληλους συνεργάτες για να μπορούμε να υλοποιήσουμε το κάθε μας προϊόν. Πιστέψτε με ήταν πολύ δύσκολη αυτή η προετοιμασία αλλά καταφέραμε, μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, το 2011 να ξεκινήσουμε το e-shop μας www.personart.gr με περίπου 20 κωδικούς. Δεν φανταζόμασταν ότι η εξέλιξη μετά από 1,5 χρόνο λειτουργίας θα ήταν να ξεπερνάμε τους 100 κωδικούς και να υπάρχει αστείρευτη διάθεση για πολλούς ακόμη. Από μικρή που θυμάμαι τον εαυτό μου το σχέδιο ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Έτσι αποφάσισα να πάω τεχνικό λύκειο και να πάρω ειδικότητα δομικός και αρχιτεκτονικό σχέδιο. Όταν το modeling μπήκε στην ζωή μου όλο αυτό το άφησα πίσω, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και μέσα από την νέα μας επαγγελματική δραστηριότητα «Personart Greece» έχω την δυνατότητα να αποτυπώνω στα σχέδια μου καινούργιες ιδέες όσον αφορά το κομμάτι των δώρων αλλά και των accessories.

Τα accessories by personart η αλήθεια είναι ότι ήρθαν κάποιους μήνες αργότερα αφότου ξεκίνησε η εταιρεία. Έφτιαξα ένα κομμάτι για εμένα και άρεσε πολύ, έτσι δειλά δειλά το ξεκίνησα και σήμερα, 1 χρόνο μετά, οι σειρές Geometric harmony, Νatural materials, Ι love plexi art και multi colors είναι σχεδιαστικά κομμάτια που μας έχουν ανταμείψει ιδιαίτερα. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βλέπεις την δουλεία σου να αναγνωρίζεται και να αρέσει στον κόσμο. Νομίζω ότι η δημιουργία είναι η καλύτερη θεραπεία της ψυχής μας, σε βάζει σε έναν μαγικό κόσμο που δεν περιγράφεται και η διαδικασία όπου η σκέψη γίνεται σχέδιο, το σχέδιο ύλη και μετατρέπονται σε κόσμημα ή σε δώρο αυτό από μόνο του είναι μοναδικό.

Όμως αυτό είναι το καλλιτεχνικό κομμάτι. Μια εταιρεία χρειάζεται πολλά ακόμα για να σταθεί και όλα αυτά τα υπόλοιπα είναι ο άνδρας μου. Μαζί εκπληρώνουμε αυτό το όνειρο και ελπίζουμε να καταφέρουμε να φτάσουμε την συγκεκριμένη εταιρεία εκεί που πραγματικά αξίζει, γιατί έχει μια μοναδικότητα που δεν τη βρίσκεις αλλού. Η συνταγή είναι έμπνευση και αγάπη.

**Αν θέλετε να αποκτήσετε μία (ή και πολλές) από τις δημιουργίες της Άντζυ, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το www.personart.gr