To 55% των γυναικών βλέπουν ταινίες sex ενώ το 40% τραβούν τη δική τους ταινία

To 55% των γυναικών βλέπουν ταινίες sex ενώ το 40% τραβούν τη δική τους ταινία

Τελικά δεν είναι μόνο οι άνδρες που βλέπουν αισθησιακές ταινίες

Τη αρχή έκανε η Scarlet Johansson λέγοντας ότι βλέπει ταινίες sex και όπως φαίνεται τελικά δεν είναι και η μόνη γυναίκα. Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι πάνω από τις μισές γυναίκες -55%- βλέπουν βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο τουλάχιστον μία φορά το μήνα ενώ το 40% παραδέχθηκε ότι βλέπει σε εβδομαδιαία βάση.


Να, λοιπόν, που άλλο ένα ταμπού καταρρίπτεται αφού όπως φαίνεται μόλις οι πόρτες του σπιτιού κλείσουν οι γυναίκες είναι πιο τολμηρές από ότι θα νόμιζαν οι άνδρες μέχρι και πριν από μερικά χρόνια.


Μάλιστα το 9% των γυναικών ομολόγησαν ότι βλέπουν καθημερινά αισθησιακές ταινίες με το 73% να προτιμούν αυτές με πιο χαλαρό περιεχόμενο ενώ το 21% απολαμβάνουν ταινίες που περιέχουν διάφορα φετίχ. Η νέα τάση τώρα στα ζευγάρια είναι να βιντεοσκοπούν οι ίδιοι τον εαυτό τους την στιγμή του sex με το ποσοστό να αγγίζει το 40%.


Η έρευνα, που έγινε από την Ann Summers, διαπίστωσε επίσης ότι το 96% των γυναικών έχουν παρακολουθήσει ερωτική ταινία με έναν σύντροφό τους, ενώ το 58% ισχυρίστηκε ότι είχε θετική επίδραση στη σεξουαλική τους ζωή ενώ το 23% παραδέχθηκε ότι τους έφερε πιο κοντά σαν ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης:

Οι γυναίκες θέλουν πρόταση γάμου μετά από 3 χρόνια σχέσης και...

Τί αποκαλύπτει για σένα η εξώπορτά του σπιτιού σου στους επισκέπτες;