Poo-Poorri: Το πιο απίστευτο προϊόν που κυκλοφορεί!

Poo-Poorri: Το πιο απίστευτο προϊόν που κυκλοφορεί!

Έχει στ' αλήθεια εκατομμύρια πωλήσεις...

Ναι, κι όμως υπάρχει το Poo~Pourri. Είναι αληθινό προϊόν. Το Poo~Pourri είναι κλινικά ελεγμένο και απόλυτα αποτελεσματικό. Μπορείτε να το προμηθευτείτε εδώ.

Πρόκειται για ένα αποσμητικό τουαλέτας, αρκετά πρωτότυπο, που εξαφανίζει τις μυρωδιές πριν καν κάνετε οτιδήποτε. Υποστηρίζει πως τα κορίτσια απαγορεύεται να αφήνουν... ίχνη και οσμές μετά από την επίσκεψή τους στην τουαλέτα. Δεν νοείται μια chic και sexy κοπέλα να πηγαίνει στην τουαλέτα στη δουλειά, σε πάρτυ ή σε διαμέρισμα του φίλου της και να μυρίζει άσχημα το μπάνιο μόλις τελειώσει την ανάγκη της.

Το Poo~Pourri θα μας σώσει. Πώς; Ψεκάζοντας το νερό της λεκάνης πριν κάτσουμε, δημιουργούμε ένα προστατευτικό φιλμ που φυλακίζει τις οσμές και τις κρατά μέσα στο νερό! Η κοπέλα της διαφήμισης με αρκετά πανέξυπνα λογοπαίγνια στην αγγλική μας προτείνει να έχουμε πάντα ένα Poo~Pourri στην τσάντα μας ώστε να καλύπτουμε τα ίχνη μας όπου κι αν βρεθούμε! Υποστηρίζει επίσης ότι η σύνθεσή του είναι απόλυτα οικολογική. Δείτε το αστείο βίντεο του Poo~Pourri παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη:

Knockout: Το πιο επικίνδυνο και ανεύθυνο «παιχνίδι» που εξαπλώνεται ραγδαία

Τί αποκαλύπτει για σένα η εξώπορτά του σπιτιού σου στους επισκέπτες;