Εξωφρενικό: Το site γνωριμιών αποκλειστικά για όμορφους ανθρώπους

Γωγώ Φούντα
Εξωφρενικό: Το site γνωριμιών αποκλειστικά για όμορφους ανθρώπους

Είσαι εκθαμβωτικά όμορφος; Είσαι ο άνθρωπός τους!

Αν ψάχνατε, για τους δικούς σας προσωπικούς λόγους, το πιο ρατσιστικό και επιφανειακό site του κόσμου, το βρήκαμε εμείς για εσάς, παρά το γεγονός ότι αρχικά δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι όντως υπάρχει!

Το beautifulpeople.com λοιπόν, είναι μία σελίδα γνωριμιών, η οποία περιλαμβάνει αποκλειστικά φωτογραφίες και στοιχεία, όμορφων και μορφωμένων ανθρώπων! Με λίγα λόγια, με μία μικρή περιήγηση μπορείτε να ανακαλύψετε τους πιο σέξι και εντυπωσιακούς singles του κόσμου, με το Los Angeles να κατέχει τα πρωτεία, καθώς μετρά τους περισσότερους εκπροσώπους!

Και μη νομίζετε ότι υπερβάλλουμε, γιατί όταν λέμε όμορφους και σέξι πραγματικά το εννοούμε, καθώς το παρουσιαστικό των μελών συγκρίνεται με εκείνα μοντέλων και star του Hollywood. Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν μπορεί όποιος κι όποιος να γίνει μέλος, καθώς περνά από ειδική επιτροπή, ενώ με αφορμή την έκδοση του ημερολογίου του site, επιλέχθηκαν οι 24 πιο όμορφοι, έπειτα φυσικά από 48ωρη ψηφοφορία!

Οπότε, αν θέλετε να γνωρίσετε έναν άντρα που να μοιάζει στο Brad Pitt ξέρετε πού να απευθυνθείτε, αρκεί φυσικά να σας δοθεί το ok! Θα το κάνατε;

Διαβάστε επίσης:

100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα και χαρίζουν χαμόγελα!

Ποια είναι η λέξη για το 2013 του Oxford Dictionaries;

Ένα αστείο βίντεο μας δείχνει πόσο χαζοί φαινόμαστε την ώρα που ποζάρουμε στο φακό!