Κάνουμε Μαζί μια πράξη αγάπης!

Κάνουμε Μαζί μια πράξη αγάπης!

Η πρωτοβουλία της P&G συνεχίζεται και αυτά τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης, μια πολύ καλή ευκαιρία να ξαναβρούμε τις πραγματικές αξίες της ζωής και να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στους συνανθρώπους μας. Ιδιαίτερα αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από κάποιους άλλους και ίσως δεν χαμογελούν πλέον τόσο συχνά. Οικογένειες που έχουν ανάγκη από αυτά που για άλλους είναι δεδομένα.


Και φέτος, λοιπόν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την P&G και κάνουμε μια κίνηση καρδιάς, μια πράξη αγάπης, στηρίζοντας έμπρακτα οικογένειες που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, η P&G θα μοιράσει πάνω από 350.000 προϊόντα σε 35.000 οικογένειες, κάνοντας πράξη την αγάπη της προς όλους εκείνους που το χρειάζονται σε κάθε άκρη της Ελλάδας!

Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν δεκάδες συνεργάτες της προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους καθως και κάποιες άλλες Εταιρίες (Vodafone, Vivartia, Barilla) που εμπλουτίζουν το κουτί αγάπης με σημαντικές προσφορές για τις οικογένειες.


Εσείς δεν έχετε παρά να προτείνετε την οικογένεια που θέλετε να βοηθήσετε, κάνοντας κλικ στη σελίδα www.pgmazi.gr ή καλώντας στο τηλέφωνο 211-1804904

Γιατί Μαζί μπορούμε να φτάσουμε πιο ψηλά!