Τι πραγματικά κάνουν οι γυναίκες όταν είναι μόνες στο σπίτι;

Γωγώ Φούντα
Τι πραγματικά κάνουν οι γυναίκες όταν είναι μόνες στο σπίτι;

Ένας μύθος... καταρρέει!

Ως γνωστόν, η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο, κάτι που σημαίνει ότι οφείλει να είναι πάντα σην τρίχα και φυσικά καθωσπρέπει! Αν λοιπόν για τον άντρα, θεωρείται δεδομένο όταν είναι μόνος στο σπίτι, να είναι κάφρος, βρωμιάρης και απλά να αράζει σε ένα χώρο που είναι... αχούρι, για τη γυναίκα έχει φτιαχτεί ένας διαφορετικός μικρόκοσμος πριγκιπικά πλασμένος!

Με αφορμή λοιπόν το blog Me In My Place, στο οποίο ανεβάζουν φωτογραφίες διάφορες κυρίες με το τι κάνουν όταν είναι μόνες στο σπίτι, πάντα σέξι και όμορφες, να δουλεύουν με το λάπτοπ σε ένα σούπερ καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι, η ηθοποιός Chloe Dykstra, ένιωσε την ανάγκη, αφενός να... σπάσει λίγη πλάκα με τα φαντασμένα αυτά κορίτσια, και αφετέρου να δείξει τι πραγματικά κάνει μία γυναίκα όταν είναι μόνη στο σπίτι!

Από το κλασικό σπάσιμο σπυριών, με το οποίο όλες καταπιανόμαστε αρκετές φορές μέσα στην μέρα, μέχρι την ασταμάτητη κατανάλωση τσιπς μπροστά από την τηλεόραση, την βαρετή και ανυπόφορη σκούπα, αλλά και τη... συλλογή των περιττωμάτων του κατοικιδίου μας!

Ναι, μπορεί η εν λόγω κυρία να είναι σέξι και εντυπωσιακή, αλλά αποτυπώνει γλαφυρά τη γυναικεία εικόνα μέσα στο σπίτι, η οποία το καλοκαίρι μένει με τα εσώρουχα για να δροσιστεί και το χειμώνα φοράει 15 μπλούζες για να διατηρείται ζεστή!

Γιατί καλώς ή κακώς, και η γυναίκα άνθρωπος είναι!

Διαβάστε επίσης:

Εσείς τι θα κάνατε; Ένα video για την ενδοσχολική βία που θα σας προβληματίσει

Τρισδιάστατα τατουάζ τόσο αληθινά που σε τρομάζουν!

Αυτή είναι η καλύτερη είδηση που έχουμε ακούσει εδώ και καιρό!