Πώς ένας άντρας στήριξε την καρκινοπαθή σύζυγό του φορώντας μία... tutu! (video)

Γωγώ Φούντα
Πώς ένας άντρας στήριξε την καρκινοπαθή σύζυγό του φορώντας μία... tutu! (video)

Ή αλλιώς, η ομορφότερη απόδειξη αγάπης που έχουμε ακούσει εδώ και πολύ καιρό!

Πολλές φορές ίσως έχουμε ακούσει για αιώνια αγάπη και φλογερό έρωτα, αλλά δυστυχώς στις περισσότερες των περιπτώσεων όλα αυτά αποδεικνύονται μόνο λόγια και υποσχέσεις!

Υπάρχει όμως και ένας άντρας, ο οποίος όχι μόνο διαθέτει τεράστιες δόσεις χιούμορ, αλλά και απεριόριστη αγάπη προς τη σύζυγό του. Ο Bob Carey λοιπόν, μόλις έμαθε ότι η σύζυγός του Linda πάσχει από καρκίνο του μαστού, αντί να απελπιστεί, να κλάψει και τελικά να κάνει μία... τρύπα στο νερό, αποφάσισει αν κάνει κάτι έξυπνο, όμορφο, δημιουργικό, αστείο το οποίο το μόνο που μαρτυρά είναι απεριόριστη αγάπη και έρωτα προς τη γυναίκα της ζωής του!

Φόρεσε λοιπόν μία ροζ φουστίτσα μπαλέτου, τη γνωστή σε όλους tutu, και άρχισε τα ταξίδια ανά τον κόσμο, παρέα με έναν φωτογράφο, ο οποίος τον τραβούσε αστείες πόζες, φορώντας μόνο το χαριτωμένο ροζουλί ένδυμα!

Όπως είπε και ο ίδιος ο Bob, τις φωτογραφίες αυτές, θα τις συγκεντρώσει στο κινητό της Linda, ώστε κάθε φορά που μπαίνει στο νοσοκομείο για χημειοθεραπεία, να τις κοιτάζει και να της φτιάχνει η διάθεση.

Η ενέργεια αυτή του Bob, δε συγκίνησε μόνο τη σύζυγό του, αλλά και χιλιάδες χρήστες του ίντερνετ οι οποίοι στηρίζουν, τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο αποδεικνύει την αγάπη του και επισκέπτονται καθημερινά το blog του The Tutu Project.

Διαβάστε επίσης:

Ακτινογραφίες ζευγαριών την ώρα του ύπνου! (φωτό)

Το παιδί που εκβίασε τον Άϊ-Βασίλη για ένα Play Station 4

Ο γραφικός σας χαρακτήρας θυμίζει γυναίκα ή άνδρα;