Είστε έτοιμοι να ακούσετε τι πραγματικά μας λένε τα σκυλιά;(βίντεο)

Είστε έτοιμοι να ακούσετε τι πραγματικά μας λένε τα σκυλιά;(βίντεο)

Το “no more woof” μπορεί να μεταφράσει

Η Σκανδιναβική Εταιρία Εφευρέσεων και Ανακαλύψεων δημιούργησε μία συσκευή που ονομάζεται “No more woof” και υπόσχεται να μεταφράσει το γαύγισμα των σκύλων σε λέξεις.

Η εν λόγω συσκευή προσαρμόζεται στο κεφάλι του σκύλου και μέσω ενός μίνι ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος και ενός ενσωματωμένου ηλεκτρονικού υπολογιστή , το μετατρέπει σε βασική ανθρώπινη ομιλία μέσω ενός ηχείου. Το “no more woof” δεν μπορεί να μεταφράσει κείμενα- ούτως ή άλλως οι σκέψεις των ζώων είναι κατά τι πιο απλοϊκές από τις δικές μας, μπορεί όμως να αναγνωρίσει τις παρακάτω σκέψεις: «είμαι κουρασμένος», «Πεινάω» και «Ποιος είσαι εσύ;».

Το project είναι ακόμη σε ερευνητικό στάδιο, καθώς οι δημιουργοί του, επιδιώκουν να μαζέψουν 10.000 δολάρια μέσω της ιστοσελίδας χρηματοδοτήσεων από το κοινό IndieGoGo.

Οι ίδιοι μας λένε: «Ναι, έχουμε επιτύχει κάποια αποτελέσματα, όμως απέχουμε ακόμα πολύ από το στάδιο της μαζικής παραγωγής. Πιστεύουμε, ότι μέσα στα επόμενα χρόνια , οι τεχνολογίες πάνω στις οποίες δουλεύουμε θα φέρουν επανάσταση στην σχέση μας με τα κατοικίδια και τα ζώα».

Δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης!

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτα, υπέροχα γλυπτά στο βυθό! (φωτό)

Κοριτσάκι γεννήθηκε με φωτεινό κόκκινο σημάδι στη μύτη