Με προσευχές, γούρια και κεριά στέκεται στο πλευρό του Michael Schumacher η οικογένειά του

Με προσευχές, γούρια και κεριά στέκεται στο πλευρό του Michael Schumacher η οικογένειά του

Τα τρυφερά γούρια της γυναίκας του και των παιδιών του. Κοντά του ο πατέρας του και ο αδελφό του.

Από την στιγμή που οι γιατροί έδωσαν έστω μια αχτίδα αισιοδοξίας στην γυναίκα του και τα παιδιά του, μετά το νέο χειρουργείο , η γυναίκα του και τα παιδιά του προσεύχονται για το θαύμα.

Το τυχερό του γούρι που έπαιρνε πάντα μαζί του στους αγώνες βρίσκεται δίπλα του, στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Πρόκειται για ένα κεραμικό φυλαχτό το οποίο του έδωσε η γυναίκα του μετά τον γάμο τους το 1995 με τα αρχικά τους χαραγμένα πάνω, ένα φυλακτό το οποίο δεν αποχωρίστηκε ποτέ και όπως λέγεται αρνούνταν να αγωνιστεί χωρίς να το έχει μαζί του.
Και τα παιδιά του όμως, η 16χρονη Gina Marie και ο 14 χρόνος γιος του Mick τοποθέτησαν δίπλα στον μπαμπά τους, που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, αντικείμενα που έχουν μοναδική αξία για εκείνα όπως μια βούρτσα αλλά και έναν χρυσό σταυρό.

Ο σταυρός αυτός που, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχει τοποθετηθεί στην κεφαλή του κρεβατιού λέγεται πως είναι ευλογημένος. Μιας και ο μικρός τον ανακάλυψε όταν ήταν σε διακοπές με την γιαγιά του και θεωρείται ότι έχει ακόμα την ευλογία.

Τόσο η γυναίκα του όσο και τα παιδιά του όπως λέγεται είναι σε κατάσταση σοκ και το μόνο που κάνουν είναι να προσεύχονται. Στο πλευρό τους είναι ο αδελφός του και επίσης πιλότος της F1 Ralf Schumacher αλλά και ο πατέρας του 44χρονου Michael που χθες βρέθηκε στο νοσοκομείο.
Την ίδια στιγμή το βίντεο που δείχνει την δραματική στιγμή της μεταφοράς του Michael Schumacher με ελικόπτερο λίγα λεπτά μετά το ατύχημα από την πίστα των Γαλλικών Άλπεων έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. (δείτε το video).

Παράλληλα ο μάνατζερ του πιλότου για πρώτη φορά είπε πως ο Michael βρέθηκε εκτός πίστας για να βοηθήσει ένα φίλο του που είχε πέσει με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο βράχο ενώ δημοσιογράφος που θέλει να κάνει αποκλειστικό ρεπορτάζ ντύθηκε παπάς προκειμένου να πλησιάσει τον πιλότο της F1 αλλά δεν τα κατάφερε.

Να θυμίσουμε ότι η οικογένεια του Michael Schumacher έχει ζητήσει -με επιστολή - από τα ΜΜΕ να σεβαστούν τις δύσκολες ώρες που περνά ο άνθρωπός τους.