3χρονο κοριτσάκι πέθανε σε επίσκεψη στον οδοντίατρο!

3χρονο κοριτσάκι πέθανε σε επίσκεψη στον οδοντίατρο!

Όλη η τραγική ιστορία...

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που διακατέχονται από έναν ανεξήγητο αλλά πολύ δυνατό φόβο για τον οδοντίατρο. Εδώ που τα λέμε, το να ανοίγεις το στόμα σου με διάφορα άβολα και επώδυνα συχνά αξεσουάρ να μπαινοβγαίνουν σε αυτό μαζί με τα χέρια ενός αγνώστου, δεν είναι και ό, τι καλύτερο.

Αηδιαστικό, μας τη δίνει στα νεύρα και συχνά πονάει όμως είναι απαραίτητο, από μικρή ηλικία προκειμένου να διασφαλίσουμε την καλή υγεία των δοντιών μας και άρα όσο δυνατόν λιγότερες παρεμβάσεις στο μέλλον. Στα χέρια βέβαια ενός εξιδεικευμένου και υπέυθυνου επαγγελματία δεν τίθεται θέμα.

Σύμφωνα με το παράρτημα του CBS, το KGMB στη Honolulu, η 3χρονη Finley Boyle, στις 3 Δεκεμβρίου έφυγε από το ιατρείο της οδοντριάτρου της εγκεφαλικά νεκρή. Άφησε αργότερα την τελευταία της πνοή στο Hospice Hawaii. Οι γονείς της, Ashley και Evan Boyle, υπέβαλαν μύνυση στην Dr. Lilly Geyer του του οδοντιατρείου Παίδων του νησιού.

Η Finley σύμφωνα με την παράλογη (;), απάνθρωπη (;), ανεύθυνη (;) γιατρό, είχε χαλασμένα δόντια και προκειμένου να μην υποφέρει έπρεπε να της κάνει 10 σφραγίσματα και 4 απονευρώσεις. Μαζί. Γιατροί δεν είμαστε, αλλά ούτε ενήλικα δεν έχουμε δει να αντέχει όλα αυτά τα αναισθητικά, τον πόνο και την ταλαιπωρία. Το παιδί σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, σταμάτησε να αναπνέει έχοντας λάβει υψηλές δόσεις Demerol, υδροξειδίων, χλωριούχου διαλύματος και νιτρικού οξέως.

Ο δικηγόρος της οικογένειας υποστηρίζει πως δε λήφθηκαν τα απαραίτητα μέτρα μιας και η γιατρός έκανε ολική νάρκωση στη μικρή και τσέκαρε τις ζωτικές της ενδείξεις μόνο 3 φορές, ενώ σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδοδοντιατρικής, πρέπει να ελέγχεται ο ασθενής υπό νάρκωση κάθε 5 λεπτά.

Διαβάστε ακόμη:

Το ξεκαρδιστικό βίντεο ενός μπαμπά που τα «σπάει» στο Youtube!

Η απόλυτη αγάπη; Αφεντικό και σκύλος στις εμβληματικότερες ερωτικές σκηνές του σινεμά!