Τραγική Ιστορία. Παιδική φίλη έριξε οξύ στην 21χρονη Νaomi Oni γιατί ήταν πιο όμορφη

Τραγική Ιστορία. Παιδική φίλη έριξε οξύ στην 21χρονη Νaomi Oni γιατί ήταν πιο όμορφη

Η δίκη ξεκίνησε σήμερα.

Μία τραγική και απάνθρωπη ιστορία κάνει σήμερα τον γύρο των βρετανικών media. Στις 31 Δεκεμβρίου 2012 η 21χρονη φοιτήτρια Mary Konye έκρυψε το πρόσωπό της, φορώντας ισλαμική μπούρκα και επιτέθηκε με οξύ στην καλή της φίλη, Naomi Oni γιατί ζήλευε το πόσο όμορφη ήταν.

Αυτή η επίθεση θυμίζει το παρόμοιο περιστατικό του 2008, που επίσης έγινε στην Αγγλία, όταν το μοντέλο και πρώην παρουσιάστρια Katie Piper δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον σύντροφό της, Daniel Lynch με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί για πάντα το πρόσωπό της.

Η δίκη της Μary Konye ξεκίνησε σήμερα και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρεις της επίθεσης ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.
Η ανυποψίαστη Oni, η οποία εργαζόταν στο κατάστημα της Victoria's Secret στο εμπορικό κέντρο Eastfield, ούρλιαζε από τον πόνο ενώ το δέρμα και τα μαλλιά της μύριζαν καμμένο. Η γεμάτη πόνο Oni έτρεξε στο σπίτι της, όπου η οικογένειά της, σε κατάσταση σοκ προσπαθούσαν να καθαρίσουν το οξύ από το πρόσωπό της.
Η Mary Konye δήλωσε στο δικαστήριο πως δεν είχε σχέση με την επίθεση, αλλά μάρτυρας κατέθεσε πως η Konye κάποια στιγμή της είχε εκμυστηρευτεί πως ήθελε να πετάξει οξύ στο πρόσωπο της άτυχης, Naomi Oni.
Mετά την επίθεση η Oni έχασε το δέρμα του προσώπου της και έχει ακόμα μόνιμα σημάδια σε όλο της το σώμα, στα χέρια, στο στέρνο, στο στομάχι της, αλλά και παρ' ολίγο να χάσει την όρασή της.

Όπως αποκαλύφτηκε στο δικαστήριο η φοιτήτρια Konye ήξερε πως η παιδική της φίλη Oni είχε συγκλονιστεί από το παρόμοιο περιστατικό της Piper το 2008.

Η δίκη συνεχίζεται.

Διαβάστε ακόμη:

Η ιστορία μιας μητέρας και του γιου της μέσα από μια συγκινητική χορογραφία (βίντεο)