2014. Η χρονιά της τεμπέλας; 3 gadgets που δεν πρέπει να αγοράσει καμία

2014. Η χρονιά της τεμπέλας; 3 gadgets που δεν πρέπει να αγοράσει καμία

Δεν πιστεύουμε τί σκέφτηκαν!

june

Αγαπάμε την τεχνολογία και την ευχαριστούμε πολύ που έχει κάνει την προσωπική αλλά και την επαγγελματική μας ζωή μας πιο εύκολη. Όμως κοιτώντας τις τελευταίες ανακαλύψεις για τη νέα χρονιά στο χώρο των gadgets θεωρούμε ότι οι κατασκευαστές το παραέκαναν και μας έκαναν να αναρωτιόμαστε "ένας κανονικός άνθρωπος δεν μπορεί να τα κανει αυτά χωρίς να σκέφτεται;".

The June Bracelet

Σε ειδοποιεί πότε πρέπει να προστατέψεις το δέρμα σου από την ακτινοβολία του ήλιου! Θα κυκλοφορήσει στα μέσα του χρόνου και ο κύριος στόχος του είναι να σε ενημερώσει για το πόσο αντηλιακό θα βάλεις και πότε.
Τιμή: 100 δολάρια
Οι πρώτες μας σκέψεις: Ναι, αντηλιακό πρέπει να φοράμε συνέχεια. Αυτό το ξέρουμε. Άρα δεν χρειάζεται να φοράω ένα κόσμημα για να με ενημερώσει ότι το δερματάκι μου καίγεται από τον ήλιο τους καλοκαιρινούς μήνες. Και αφού το κόσμημα αυτό που κοστίζει 100 δολάρια δεν έρχεται μαζί με κάποιον ωραίο που θα απλώνει το λάδι, θα το κάνουμε μόνες μας.

brush
TAO-Wellness-10

Οδοντόβουρτσα Kolibree


Βασίζεται σε μια εφαρμογή στο κινητό σου που συνδέεται με την οδοντόβουρτσα και σε ενημερώνει πότε δεν βούρτσισες καλά ένα δόντι! Τιμή: 100 δολάρια.
Οι πρώτες μας σκέψεις: Δεν έχουμε ζήσει μαζί με οδοντίατρο οπότε και δεν χρειαζόμαστε έναν φανταστικό που θα ζει στο iPhone μας. Νομίζουμε ότι πλέον ξέρουμε πώς να βουρτσίζουμε τα δόντια μας.


Tao-wellness


Δίνει τη δυνατότητα σε ένα νευρικό άνθρωπο να ζουλήξει κάτι που θα του διώξει την ένταση, αλλά θα βελτιώσει τη σωματική του δύναμη.
Τιμή: 200 μέχρι 300 δολάρια.
Οι πρώτες μας σκέψεις: Τι; Αν έχεις νεύρα παίρνεις την κολλητή σου τηλέφωνο και ξεσπάς. Παρά το γεγονός ότι αυτή η συσκευή διαφημίζεται και για το γεγονός ότι καταγράφει τους παλμούς της καρδιάς, τη διάρκεια που κοιμάσαι και την ποιότητα του ύπνου μας ενοχλεί που οι ειδικοί δημιουργούν gadgets για εκείνους που δεν σκέφτονται και βασίζονται στη τεχνολογία για να το κάνουν.

Εμείς λέμε όχι. Απλά χρησιμοποίησε το μυαλό σου και το πορτοφόλι σου θα σε ευχαριστεί!