Θέλετε να μείνετε έγκυος; 5 Apps που ίσως σας βοηθήσουν

Θέλετε να μείνετε έγκυος; 5 Apps που ίσως σας βοηθήσουν

Εμείς σας λέμε ότι είναι δωρεάν εσείς θα δείτε αν είναι αποτελεσματικά

Το ότι θα έμπαιναν τα Apps δυναμικά ακόμα και στο θέμα της εγκυμοσύνης είναι κάτι που μας εκπλήσσει ευχάριστα. Πρόκειται για εφαρμογές που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν αφάνταστα όσον αφορά κάποιο προγραμματισμό όπως να σας υπενθυμίσουν τις γόνιμες ημέρες σας.


1. Pin Pad. Η εφαρμογή αυτή σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις περιόδους σας, το βάρος και οποιαδήποτε άλλα θέματα αφορούν την υγεία. Σας παρέχει τη δυνατότητα υπενθύμισης των γόνιμων ημερών σας και τα πάντα είναι οργανωμένα σε ένα απλό ημερολόγιο.
2. Period Tracker. Η έκδοση Life του App είναι πολύ εύκολη προς χρήση. Προβλέπει την επόμενη ημερομηνία έναρξης της περιόδου, πότε θα έχετε ωορρηξία και ποίες θα είναι αυτές οι 8 γόνιμες ημέρες σας.
3. Kindara. Αυτό το app σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τον κύκλο σας και σας δίνει την δυνατότητα να πάρετε απαντήσεις από τους κορυφαίους της γονιμότητας.
4. Get Baby. Πρόκειται για άλλη μια εφαρμογή που προβλέπει την επόμενη περίοδο κσι τις ημερομηνίες ωορρηξίας. Ωστόσο έχει άλλη μια εφαρμογή, περισσότερο διασκεδαστική, προβλέποντας αν θα έχετε αγόρι ή κορίτσι.
5. Get Pregnant. Η εφαρμογή αυτή σας βοηθά να συλλάβετε με την πρόβλεψη των γόνιμων ημερών σας ακόμα και για 6 μήνες. Επίσης είναι σε θέση να προβλέψει και την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού, αφού μείνετε έγκυος.