4 ρομαντικά ραντεβού εμπνευσμένα από τις φετινές Οσκαρικές ταινίες!

4 ρομαντικά ραντεβού εμπνευσμένα από τις φετινές Οσκαρικές ταινίες!

Βγείτε η νικήτρια της βραδιάς!

Από μικρές ονειρεύεστε να ζήσετε έναν κινηματογραφικό έρωτα; Όλο το λέτε στις φιλενάδες σας, αλλά δεν κάνετε τίποτα για αυτό; Τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή!

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκαν οι φετινές υποψηφιότητες των βραβείων Όσκαρ και εμείς βλέποντας σε έναν ανελέητο μαραθώνιο τις περισσότερες από τις υποψήφιες ταινίες σκεφτήκαμε ότι οι σκηνές με τα ραντεβού των πρωταγωνιστών μας εντυπωσίασαν... Γιατί λοιπόν να μην μας δώσουν έμπνευση...

1. Dallas Buyer's Club. Πήγαινε σε λούνα παρκ

Για τον πρωταγωνιστή Matthew McConaughey το ροντέο έπαιζε σημαντικό ρόλο στον χαρακτήρα του. Επειδή στην Ελλάδα δεν έχουμε ροντέο, πηγαίνετε με τον αγαπημένο σας στο λούνα παρκ και δοκιμάστε όλα τα παιχνίδια... κυρίως εκείνα με τα πολλά G για να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας.
2. American Hustle. Κάντε clubbing σε ρέτρο μαγαζιά με 70's styling
H ρέτρο διάθεση και η μουσική παλιότερων δεκαετιών -με πρωταρχική την disco- θα σας βάλει σε άλλο κλίμα και συνιστάται σε ζευγάρια που έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Όσο για το styling θα σας βοηθήσει να μπείτε σε νέους... ρόλους και να διασκεδάσετε περισσότερο.

3. The Wolf Of Wall Street: Ανοίξτε τα πανιά σας
Εντάξει δεν περιμένουμε να έχετε τεράστιο γιοτ παρκαρισμένο στο Μονακό, αλλά ο πλούσιος χρηματιστής μας έδωσε ιδέες... (εξαιρούνται οι απάτες, η εγκληματική δράση και τα ναρκωτικά). Μπορείτε να κάνετε το εξής... Αν πάτε ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο, κάντε μια μίνι κρουαζιέρα στον Τάμεση για φαγητό ή ποτό. Οι τιμές είναι πολύ οικονομικές και θα περάσετε υπέροχα.

4. Gravity. Επισκεφτείτε το πλανητάριο...
Μία από τις πιο εντυπωσιακές ταινίες των φετινών υποψηφιοτήτων από την άποψη των εφέ. Όχι, δεν μπορούμε να σας στείλουμε στο διάστημα... αλλά μάθαμε πως οι νέες προβολές στο πλανητάριο είναι τρισδιάστατες και άκρως εντυπωσιακές... Με εισιτήριο περίπου στα 6 ευρώ μπορείτε με το ταίρι σας να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό και να ταξιδέψετε έτη φωτός μέσα σε λίγη ώρα...

Διαβάστε ακόμη:

Η πρώτη φωτογραφία της καλόγριας που δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος & γέννησε ένα αγοράκι