«Όταν ανακάλυψα ότι ο σύζυγός μου έχει άλλη γυναίκα και 6 παιδιά»

«Όταν ανακάλυψα ότι ο σύζυγός μου έχει άλλη γυναίκα και 6 παιδιά»

Μια απίστευτη ιστορία προδοσίας

Η Kirsten Evans σε ηλικία 17 ετών γνώρισε τον σύζυγό της Aman. Μουσουλμάνος στο θρήσκευμα o Aman κατά τη διάρκεια της γνωριμίας τους, της αποκάλυψε ότι σε ηλικία 16 ετών μετά από πίεση των γονιών του αναγκάστηκε και παντρεύτηκε μια γυναίκα τηςν Zabben με την οποία είχαν δυο παιδιά, αλλά πλέον είχε χωρίσει.

Αυτή βέβαια όπως μπορείτε να καταλάβετε είναι η μισή αλήθεια γιατί η υπόλοιπη έχει κάπως έτσι. Η Kirsten για 15 χρόνια ζούσε στο ροζ συννεφάκι του έρωτα. Ωστόσο ο Aman όλα αυτά τα χρόνια παρέμενε παντρεμένος με την Zabben και συνολικά απέκτησαν έξι παιδιά, τα τέσσερα από αυτά μάλιστα ήρθαν στον κόσμο ενώ ήταν ζευγάρι με την Kristen.

Από την ημέρα που γνωρίστηκαν η Kirsten ήταν ενθουσιασμένη μαζί του, το ερωτεύτηκε παράφορα. Ακόμα κι όταν της ανακοίνωσε για τα δυο παιδιά που είχε εκείνη δεν έδωσε σημασία και τον πίστεψε, όσον αφορά το διαζύγιό του. Οι γονείς της ωστόσο της έλεγαν ότι έπρεπε να είναι πολύ προσεκτική. Η Kristen ωστόσο άρχισε να ντύνεται πιο συντηρητικά, να μην πίνει αλκοόλ και να ακολουθεί τον τρόπο ζωής του μουσουλμάνου φίλου της.

Ξαφνικά σε ηλικία 20 ετών μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Δεν ήταν μια προγραμματισμένη εγκυμοσύνη ωστόσο κράτησαν το μωρό και ήταν πολύ ευτυχισμένοι μέχρι που δυο μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού τους η Kirsten δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την γυναίκα του Aman που της είπε:" Πες του, ότι μόλις γέννησα το κοριτσάκι του". Στην πραγματικότητα ήταν το τέταρτο παιδί τους.

Εκείνη τον έδιωξε από το σπίτι όμως ο Aman επέμενε και την έπεισε ότι το κοριτσάκι με την Zabeen ήταν αποτέλεσμα ενός one night stand και το μόνο που ήθελε ήταν να ήταν μαζί της. Η Kirsten ήταν τόσο ευάλωτη που όπως λέει δέχθηκε πίσω τον αρραβωνιαστικό της. Στην αρχή όπως δήλωση η γυναίκα: "Ήταν όλα ήσυχα και περνούσε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του μαζί μου", παρ' όλ' αυτά ήταν απρόθυμος να γνωρίσει την Kristen στην οικογένειά του.

Ποτέ δεν σκέφτηκε αυτή η γυναίκα ότι ο αρραβωνιαστικός της ήταν ικανός να έχει διπλή ζωή πίστευε ότι ντρεπόταν για εκείνη που δεν είναι μουσουλμάνα. Τελικά το 1994 αποφάσισαν ότι θα παντρευτούν. Κάλεσαν ένα ιμάμη στο σπίτι κάνοντας μια μουσουλμανική τελετή γάμου που όμως δεν έχει νομική ισχύει στη Βρετανία.

Μετά από λίγο έμαθε από φίλους της ότι ο Aman διατηρούσε ακόμα επαφή μετην Zabeen. Το 2001 η Zabeen ήταν έγκυος στο πέμπτο του παιδί. Για άλλη μια φορά γκρεμίστηκε η εμπιστοσύνη της απέναντί του αλλά όπως λέει η ίδια ήταν "επιμελής πατέρας". Του πρότεινε λοιπόν να τον δεχθεί πίσω αλλά να κάνουν πολιτικό γάμο.

Τότε αποκαλύφθηκε ότι ο Aman δεν μπορούσε να την παντρευτεί γιατί πολύ απλά δεν είχε πάρει ποτέ διαζύγιο από την Zabeen. Τελικά παντρεύτηκαν σε μια πολύ απλή τελετή αλλά μετά από ένα μήνα έμαθε ότι η Zabeen ήταν έγκυος στο έκτο τους παιδί.

Θέλετε κι άλλο; Εννοείτε ότι μετά από αυτό κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Όσο για τον Αμάν δήλωσε: " Ήμουν πλήρως δεσμευμένος με την Kirsten. Είμαι ο μόνος άνθρωπος που έχει πάει πίσω σε μια πρώην; Δεν νομίζω ότι είμαι. Λυπάμαι για την συμπεριφορά μου".