Πώς μοιάζει η αγάπη μετά από 10 χρόνια γάμου;

Πώς μοιάζει η αγάπη μετά από 10 χρόνια γάμου;

Αγάπη. Μία τόσο μικρή λέξη με τεράστια σημασία. Άραγε είναι παντοτινή;
Ο αρθρογράφος της Huffington Post, Tony Posnanski, λέει με έναν δικό του τρόπο, πώς μοιάζει η αγάπη μετά από 10 χρόνια γάμου. Η ιστορία του δείχνει την έννοια της πραγματικής αγάπης.
«Ο μπαμπάς μου δεν είναι το πιο ρομαντικό άτομο στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, δεν νομίζω ότι έχει κάνει ποτέ κάτι ρομαντικό για τη μαμά μου. Δεν τον έχω δει ποτέ να αγοράσει στη μαμά μου λουλούδια ή να την πάρει και να φύγουν σε ταξίδι. Έχω δει όμως με τα ίδια μου τα μάτια να διαφωνούν για την πολιτική και να πηγαίνουν μαζί στο σούπερ μάρκετ.
Όταν ήμουν περίπου 11 χρονών, η μαμά μου έπαθε τροφική δηλητηρίαση. Δεν αισθανόταν καλά κι έτσι πήρε άδεια από την εργασία της. Το ίδιο μάλιστα έκανε κι ο πατέρας μου. Θυμάμαι όταν γύρισα από το σχολείο εκείνη την ημέρα, άκουσα θορύβους από το μπάνιο.
Έτρεξα αμέσως προς τα εκεί κι είδα τη μαμά μου σκυμμένη πάνω από τον εμετό στην τουαλέτα. Είδα επίσης τον πατέρα μου από πάνω της, να της κρατάει τα μαλλιά πίσω. Είπα κάτι αυθόρμητα, που μόνο ένα παιδί 11 χρονών θα μπορούσε να ξεστομίσει.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr