Επανάσταση: Ξεχάστε τα ψηλοτάκουνα που σας ταλαιπωρούν γιατί η μόδα προστάζει φλατ

Γωγώ Φούντα
Επανάσταση: Ξεχάστε τα ψηλοτάκουνα που σας ταλαιπωρούν γιατί η μόδα προστάζει φλατ

Οι μεγαλύτερες stars πάντως τα προτιμούν

Αγαπάτε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια αλλά κάθε φορά που τα φοράτε μετανιώνετε την ώρα και τη στιγμή; Και όταν πας καλεσμένη κάπου πιο επίσημα, δεν πρέπει να φορέσεις ένα πιο καλό παπούτσι; Κορίτσια, για όλες εσάς εκεί έξω, που λατρεύετε την μόδα αλλά σιχαίνεστε τους κάλλους στα πόδια έχουμε υπέροχα νέα γιατί το φλατ είναι πλέον το απόλυτο must.

Εκτός φυσικά από τα μεγαλύτερα fashion icons του πλανήτη που, μεταξύ των οποίων η Kate Moss και η Alexa Chung οι οποίες επιλέγουν φλατ παπούτσια ακόμα και για τις red carpet εμφανίσεις τους, μερικοί από τους μεγαλύτερους οίκους δε διστάζουν να φορέσουν στα μοντέλα slippers δίνοντας το μήνυμα, ότι τη σύγχρονη γυναίκα την ενδιαφέρει πολύ περισσότερο πλέον η άνεση, παρά η κομψότητα. Και όταν αυτά τα 2 συνδυάζονται ακόμα καλύτερα.

Τρανό και απολύτως cool παράδειγμα, είναι οι τελευταίες εμφανίσεις της διάσημης ηθοποιού Emma Thompson, η οποία όταν δεν περπατούσε ξυπόλητη, διαμαρτυρόμενη για τα ψηλοτακουνά της, φορούσε φλατ, άνετα παπούτσια, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στις... Χρυσές Σφαίρες!

Οπότε κορίτσια, αφού η Emma το κάνει σε ένα τέτοιο γεγονός, μπορείτε κι εσείς να το κάνετε στο πάρτι της κολλητής σας! Η μόδα είναι με το μέρος σας!

Διαβάστε ακόμη:

«Ανορεκτική» κούκλα προκαλεί οργή και αντιδράσεις

Μεγιστάνας από το Χονγκ-Κονγκ δίνει εκατομμύρια σε όποιον παντρευτεί την κόρη του! Γιατί;

Το πιο επικίνδυνο βίντεο όλων των εποχών. Αν έχετε υψοφοβία μην το δείτε!