Έχετε κοντά πόδια; Μία πρώην μπαλαρίνα αποκαλύπτει 5 τρικς για να φαίνονται μακρύτερα

Γωγώ Φούντα
Έχετε κοντά πόδια; Μία πρώην μπαλαρίνα αποκαλύπτει 5 τρικς για να φαίνονται μακρύτερα

Για να μην αναρωτιέστε πώς δείχνουν δίμετρες οι stars!

Η αλήθεια είναι ότι κοιτάζοντας φωτογραφίες διάσημων κυριών, δεν στεκόμαστε μόνο στο τι φοράνε και πώς έχουν τα μαλλιά τους, αλλά κυρίως στο πώς είναι το σώμα και γενικότερα η εμφάνισή τους.

Και με μεγάλη μας αγανάκτηση και εκνευρισμό, διαπιστώνουμε ότι όλες, ανεξαιρέτως διαθέτουν τα τέλεια, καλλίγραμμα και μακριά πόδια, ακόμα κι αν το ύψος τους δεν ξεπερνάει το... 1,60!

Αναρωτιέστε λοιπόν πώς καταφέρνει η Kylie Minogue ενώ είναι πιο κοντή από εσάς να δείχνει... δίμετρη; Μία πρώην μπαλαρίνα σας έχει τις απαντήσεις που ψάχνετε!

Η Arlene λοιπόν, που σήμερα είναι 70 ετών, είχε όνειρο να γίνει μπαλαρίνα. Ωστόσο συνειδητοποιήσε ότι τα πόδια της ήταν εμφανώς πιο κοντά από εκείνα των συμμαθητριών της στην τάξη, με αποτέλεσμα οι επιδόσεις της να είναι σαφώς κατώτερες. Και μιας και το όνειρο του μπαλέτου πέταξε από νωρίς, η Arlene δεν το έβαλε κάτω και έκατσε και βρήκε τρικς ώστε να κάνει τα πόδια της να φαίνονται μακρύτερα, ακόμη και στην καθημερινότητά της.

Το πρώτο τρικ λοιπόν, είναι τα σχεδόν αόρατα παπούτσια. Όπως λέει και η ίδια, την τεχνική αυτή εφαρμόζει η Kate Middleton η οποία δεν φημίζεται και για τα δίμετρα πόδια της. Οπότε γόβες σε nude αποχρώσεις και γενικότερα όσο πιο λεπτοκομμένα παπούτσια είναι το μυστικό για να αποκτήσετε εξτρά πόντους. Προσοχή, σύμφωνα με την Arlene, τα μποτάκια που φτάνουν λίγο πάνω από τον αστράγαλο είναι απαγορευτικά!

Ένα ακόμα τέλειο τρικ είναι τα φορέματα σε γραμμή Α τα οποία προς τα κάτω ανοίγουν. Δημιουργούν την ψευδαίσθηση μακρύτερων ποδιών καθώς δεν αγκαλιάζουν τη σιλουέτα, κάτι που κάνουν οι pencil φούστες οι οποίες δεν ενδείκνυνται, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να εντοπίσεις ακριβώς από που ξεκινούν τα πόδια. Το ίδιο ακριβώς κάνουν και τα ψηλόμεσα ρούχα τα οποία απλά τοποθετούν την μέση... ψηλότερα! Οπτικά πάντα.

Προτιμήστε επίσης φορέματα λίγο κάτω από το γόνατο και last but not least ίσως το πιο σημαντικό και αποτελεσματικό tip: Συνδυάστε το χρώμα του παντελονιού ή τζιν σας με αυτό των παπουτσιών! Με τον τρόπο αυτό δεν θα κόβεται το πόδι και θα δίνει την ψευδαίσθηση του ενιαίου, με αποτέλεσμα τους πολυπόθητους έξτρα πόντους!

Διαβάστε ακόμη:

To διατροφικό πείραμα 2 διδύμων που θα αλλάξει ό,τι πιστεύατε για τις δίαιτες μέχρι σήμερα

Η παράνοια στο μεγαλείο της: Η γυναίκα που παραμορφώθηκε για να αποκτήσει πρόσωπο-καρδιά

Στο κουζινάκι της τσατσάς: Δύο ηλικιωμένες κυρίες «υπάλληλοι ιερόδουλων» εξομολογούνται