Πώς θα φέρεις την ιδανική σχέση στη ζωή σου; Εμείς το μάθαμε στο σεμινάριο της Κυριακής!

Πώς θα φέρεις την ιδανική σχέση στη ζωή σου; Εμείς το μάθαμε στο σεμινάριο της Κυριακής!

Παρέα με αγαπημένες αναγνώστριες και ομιλήτρια την σύμβουλο NLP, Βικυ Τσουλοχοπούλου-Λίγγρη

Η πρώτη Κυριακή του Φλεβάρη ήρθε μελαγχολική, γκρίζα, χειμωνιάτικη.

Εμείς όμως, η ομάδα του Queen.gr μαζί με αγαπημένες αναγνώστριές μας, είχαμε άλλα σχέδια: ξορκίσαμε τη μελαγχολία δίνοντας ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας για ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο γύρω από τη σχέση με το άλλο φύλο, τη σχέση με τον εαυτό μας και πώς μπορούμε να φέρουμε στη ζωή μας αυτό(ν) που ονειρευόμαστε!

Η σύμβουλος NLP* και συνεργάτης του Queen, Βίκυ Τσουλουχοπούλου-Λίγγρη, μέσα σε 2 απολαυστικές ώρες ομιλίας, μάς βοήθησε να δούμε ποιες είναι οι πιο συχνές παγίδες που πέφτουμε όταν είμαστε σε μια σχέση ή όταν αναζητούμε τον σύντροφο των ονείρων μας, αλλά ταυτόχρονα μας καθοδήγησε στο να βρούμε τις απαντήσεις μέσα μας, καθώς η αφετηρία για το μονοπάτι της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης είναι η αποδοχή και η αγάπη για τον εαυτό μας!

Το σεμινάριο έκλεισε με χαμόγελα και συζήτηση, καθώς μέσα από τη διαδικασία αυτή όχι μόνο είδαμε το (πολύπαθο) θέμα "σχέση" από μια διαφορετική πλέον οπτική γωνία- πιο ψύχραιμη και ρεαλιστική- αλλά πήραμε μαζί μας και πολλές αφορμές για εσωτερική αναζήτηση, ώστε να έρθουμε σε πιο στενή επαφή με τον εαυτό μας και τα πραγματικά θέλω μας.

Ευχαριστούμε το Meliartos για τις τέλειες πίτες και τα ολόφρεσκα γλυκά του (Ερμού 65 & Αιόλου) καθώς και το Bubble Tale με τα ιδιαίτερα κρύα τσάγια του με bubbles γεμάτες χυμό φρούτων (Αιόλου 17), που ¨"περιποιήθηκαν" τους ουρανίσκους μας!

Κορίτσια, ραντεβού πολύ σύντομα για το επόμενο σεμινάριο life coaching που θα κάνει τη ζωή μας καλύτερη!

*Το NLP, ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός στα ελληνικά, είναι μια μέθοδος αυτοβελτίωσης και προσωπικής εξέλιξης, πολύτιμη για όλους τους ανθρώπους που ζητούν να φτιάξουν μια καινούργια ζωή με τα δικά τους πιστεύω, τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες.