Μία διαφήμιση για τη γιορτή των ερωτευμένων που ξεκίνησε γλυκιά και κατέληξε... «άβολη»

Γωγώ Φούντα
Μία διαφήμιση για τη γιορτή των ερωτευμένων που ξεκίνησε γλυκιά και κατέληξε... «άβολη»

Δείτε τη και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Ως γνωστόν, η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει απειλητικά και τα απανταχού ζευγαράκια, πονοκεφαλιάζουν για το τι δώρο θα πάρουν στο έτερον ήμισυ, ναι υπάρχουν κάποιοι που ακόμη κάνουν δώρα!

Αν έχετε λοιπόν βαρεθεί, τα λουλούδια, που μαραίνονται, τα γλυκά που κάθονται στα ψωμάκια, και τα εσώρουχα, τα οποία συνήθως τα αλλάζετε, σας έχουμε κάτι εντελώς διαφορετικό, νέο και κάπως... άβολο!

Ένα τηλεοπτικό σποτ της αμερικάνικης τηλεόρασης, προτείνει το απόλυτο και πιο χνουδωτό δώρο για τις κυρίες, που δεν είναι άλλο από έναν τεράστιο λούτρινο αρκούδο! Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο αρκούδος, ο Big Hunka Love Bear όπως ονομάζεται, είναι γλυκύτατος και φυσικά τεραστίων διαστάσεων, το σποτ όσο εξελίσσεται γίνεται όλο και πιο...αλλόκοτο!

Με σλόγκαν, «O Big Hunka Love Bear θα της κρατάει παρέα όσο εσείς θα λείπετε», δείχνει διάφορες κυρίες να κουρνιάζουν στην αγκαλιά του αρκούδου αδιαφορώντας πλήρως για το σύντροφό τους! Από την μία βέβαια, η αγάπη του αρκούδου τις αποτρέπει από τυχόν απιστίες, αλλά από την άλλη, η εκάστοτε δύσκολα αφήνει την αγκαλιά του για να την αντικακαταστήσει με εκείνη του καλού της!

Μπερδευτήκατε; Δείτε το video και θα καταλάβετε!

Διαβάστε ακόμη:

Nέο, διάσημο και παράνομο ζεύγος; Ποιοι δεσμευμένοι star έφυγαν μαζί ξημερώματα από club;

Χούφτωστην! Δείτε για πρώτη φορά Penn-Theron να φιλιούνται δημοσίως (και όχι μόνο)

O George Clooney τάχθηκε υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων στην Ελλάδα