Ποτέ ξανά ηλιοθεραπεία; Μία έκθεση φωτογραφίας που θα σας... πανικοβάλλει!

Γωγώ Φούντα
Ποτέ ξανά ηλιοθεραπεία; Μία έκθεση φωτογραφίας που θα σας... πανικοβάλλει!

Καλό και το μαύρισμα αλλά δείτε τι πραγματικά κάνει ο ήλιος στο δέρμα μας

Μπορεί οι γιατροί, οι γονείς και οι πιο... προσεκτικοί και ψυχαναγκαστικοί φίλοι, να φωνάζουν και να συμβουλεύουν σχετικά με το πόσο επιβλαβής είναι η έκθεση στον ήλιο, αλλά συνήθως από το ένα αυτί μπαίνει από το άλλο βγαίνει!

Κακά τα ψέματα, όλες περιμένουμε με ανυπομονησία το καλοκαίρι για να αποκτήσουμε μπρούτζινο ηλιοκαμμένο δέρμα, κάτι που φυσικά θα μας επιτρέπει, και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να έχουμε με το σώμα μας και φυσικά λιγότερο μακιγιάζ να είμαστε αναγκασμένες να φοράμε. Και δυστυχώς, όσοι κίνδυνοι κι αν υπάρχουν, για τους οποίους είμαστε λεπτομερώς ενήμερες, συνεχίζουμε να κυκλοφορούμε σαν... καρβουνιασμένα πλασματάκια!

Μία έκθεση φωτογραφίας ωστόσο, πιστεύουμε πως θα σας αλλάξει την άποψη περί ηλιοθεραπείας, καθώς οι εικόνες είναι το λιγότερο σοκαριστικές. Η φωτογράφος Cara Phillips λοιπόν, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει υπεριώδη ακτινοβολία σε πορτρέτα απλών καθημερινών ανθρώπων, προκειμένου να δείξει τη ζημιά που προκαλεί στο δέρμα η αλόγιστη έκθεση στον ήλιο.

Το αποτέλεσμα φυσικά θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, καθώς εκτός από τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, το δέρμα των οποίων έχει υποστεί έτσι κι αλλιώς φθορά, οι εικόνες είναι σχεδόν απογοητευτικές ακόμα και στα πρόσωπα ανθρώπων κάτω των 30!

Ρίξτε μα ματιά στις ομολογουμένως εντυπωσιακές φωτογραφίες, και αναθεωρήστε σχετικά με την ηλιοθεραπεία και τον ήλιο γενικότερα!

Διαβάστε ακόμη:

Ρομαντικό γεύμα με εκπτωτικό κουπόνι; Η αποκαθήλωση της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

Πώς θα φαινόμασταν αν το πρόσωπό μας χαρακτηριζόταν από την απόλυτη συμμετρία;

Whitney Way Thore: Η πιο δημοφιλής χορεύτρια στο YouTube είναι 160 κιλά!