Από μοντέλο, πριγκίπισσα! Μια ιστορία σαν παραμύθι

Από μοντέλο, πριγκίπισσα! Μια ιστορία σαν παραμύθι

Ο γάμος με τον εκατομμυριούχο πρίγκιπα και το modeling

Η 25χρονη Kendra Spears και ο Πρίγκιπας Rahim παντρεύτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια παραδοσιακής μουσουλμανικής τελετής στο Bellerive Castle στη Γενεύη. Μετά το γάμο ο τίτλος της πλέον είναι Πριγκίπισσα Σάλβα Αγά Χαν.


Η ιστορία του πριγκιπικού ζεύγους θυμίζει παραμύθι. Ο Πρίγκιπας Ραχίμ σπούδασε στις ΗΠΑ και στη Βαρκελώνη . Ο πατέρας του , ο Αγά Χαν είναι Βρετανός υπήκοος και θεωρείται απόγονος του προφήτη Μωάμεθ .

Μετά απόν 4 μήνες γνωριμίας το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί. Το νεαρό μοντέλο φορούσε ένα εντυπωσιακό παραδοσιακό ρούχο με χρυσά κεντήματα και παντρεύτηκε τον καλό της κατά τη διάρκεια μουσουλμανικής τελετής .


Η Kendra θεωρείτε από τον χώρο του μόντελιγκ ως η επόμενη Cindy Crawford και έχει ένα πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό ως μοντέλο ενώ έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον. Παρολαυτά έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες για τους οίκους Diane von Furstenberg και Prada και περπάτησε στις πασαρέλες των Calvin Klein , Chanel , Lanvin , Yves Saint Laurent και Givenchy .

Μάλιστα αν και πριγκίπισσα, ο γάμος αλλά και η συγκεκριμένη ιδιότητα, δεν έχει βάλει φρένο στην καριέρα της . Πιο πρόσφατα, κόσμησε το εξώφυλλο της ισπανικής Vogue .