Πυρετός το σαββατόβραδο με τα τέλεια selfies! Τρικς για να βγαίνεις κούκλα!

Πυρετός το σαββατόβραδο με τα τέλεια selfies! Τρικς για να βγαίνεις κούκλα!

Ετοιμάσου να καταπλήξεις τους cyber φίλους σου!

1. Προσοχή στο διπλό πηγούνι. Πριν το κλικ "τράβηξε" το λαιμό σου προς τα πάνω και φέρε τον ελαφρώς μπροστά. Άβολο μεν, αλλά με εκπληκτικά φωτογραφικά αποτελέσματα.

2. Αν κλείνεις τα μάτια σου στις φωτογραφίες υπάρχει τρόπος να σταματήσεις. Κλείσε τα μάτια σου και άνοιξέ τα ακριβώς τη στιγμή που πατάς το button του κινητού σου.

3. Οι μεγάλες βλεφαρίδες είναι απαραίτητες. Χρησιμοποίησε αρκετή ποσότητα μάσκαρα πριν φύγεις από το σπίτι και θυμήσου να ανοίξεις αρκετά τα μάτια σου όταν φωτογραφίζεσαι. Όσο περισσότερο φως "πέφτει" στην περιοχή των ματιών τόσο πιο μεγάλες φαίνονται.

4. Κάνε μια έρευνα στο photo gallery του κινητού σου και δες ποια πόζα σου ταιριάζει περισσότερο. Ποια γωνία σου πάει; Ποιο χαμόγελο; Μιμήσου την κάθε φορά.

5. Για να μην χαμογελάς υπερβολικά, έκφραση που δεν κολακεύει συχνά, κάνε το κόλπο των star στο κόκκινο χαλί. Βάλε τη γλώσσα σου πίσω από τα δόντια σου.

6. Σε μια κοντινή φωτογραφία όπως το selfie τα φρύδια πρέπει να είναι και να δείχνουν τέλεια. Γέμισέ τα με μολύβι χωρίς να το παρακάνεις. Καλύτερα χρησιμοποίησε καφέ χρώμα που βγαίνει πιο ελαφρύ στις φωτογραφίες.

7. Για να δείξεις ότι έχεις πρόσωπο με γωνίες δούλεψε καλά το ρουζ. Επέλεξε μία απόχρωση όχι ιδιαίτερα ανοιχτή, που σε κολακεύει, και άπλωσέ την στα μήλα. Δώσε ένταση στο σημείο των ζυγωματικών.

8. Πάρτο αλλιώς. Το να κοιτάς την κάμερα δεν κολακεύει, εκτός κι αν εχεις το πρόσωπο της Gisele και πάλι δεν ορκιζόμαστε. Καλύτερα στρίψε το πρόσωπό σου σε γωνία ¾.

Διαβάστε ακόμη:

Παιδιά ψυχραιμία, είναι απλά... Oscar: Χαριτωμένα πιτσιρίκια το αποδεικνύουν με ένα video