Το τέλος της μοναξιάς; Η νέα μόδα στην Κίνα που λατρεύουν τα... μπακούρια!

Γωγώ Φούντα
Το τέλος της μοναξιάς; Η νέα μόδα στην Κίνα που λατρεύουν τα... μπακούρια!

Είστε single; Μη στενοχωριέστε γιατί σας βρήκαμε τη λύση!

Σας έχει φάει η μοναξιά και θέλετε απεγνωσμένα ένα ταίρι, ένα σύντροφο, έναν άνθρωπο βρε αδερφέ να πείτε μία κουβέντα και να πάτε μία εκδρομή; Επειδή δεν είστε οι μόνοι, άντρες και γυναίκες, οι Κινέζοι φίλοι μας, οι οποίοι αγαπούν τις περίεργες ιδέες και φυσικά τα περίεργα πράγματα, δημιούργησαν κάτι αποκλειστικά και μόνο για τις μοναχικές καρδιές εκεί έξω!

Ονομάζεται ViFriends, είναι εφαρμογή και σας επιτρέπει να... δημιουργήσετε ψηφιακά τον ιδανικό για εσάς σύντροφο! Η διαδικασία είναι πολύ απλή, καθώς δεν έχετε παρά να ζωγραφίσετε το ταίρι των ονείρων σας και στη συνέχεια να το βάλετε να ποζάρει μαζί σας, σε διάφορες καθημερινές σας συνήθειες.

Η ιδέα ξεκίνησε από 2 single νέους, τον Hsin Hsu και την Cai Lu οι οποίοι βαρέθηκαν την μοναξιά και αποφάσισαν να αποκτήσουν μία συντροφιά έστω και... ψηφιακή. «Είναι πολύ ωραίο να έχω έναν δυνατό άντρα στο πλευρό μου, και να απαθανατίζω τις στιγμές μας, ακόμα κι αν ξέρω ότι δεν είναι αληθινός», λέει η Cai.

Οι νέοι λοιπόν, οι οποίοι φυσικά λάτρεψαν τη νέα μόδα από την πρώτη στιγμή, χρησιμοποιούν τους εικονικούς συντρόφους τους για να πάνε ρομαντικούς περιπάτους, να απολαύσουν ρομαντικό δείπνο, ακόμα και για να τους κρατούν το χέρι όταν παρακολουθούν ταινίες τρόμου!

Σας φαίνεται άρρωστο και παρακινδυνευμένο; Ίσως... Αλλά είναι σίγουρα προτιμότερο από όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν στο online dating και γενικότερα το διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμη:

Ένα συγκλονιστικό video που θα αλλάξει τον τρόπο που μεγαλώνετε τα παιδιά σας

Του έδωσαν 6 μήνες ζωής και αποφάσισε να κάνει τα όνειρα της κοπέλας του πραγματικότητα