Αυτοκτόνησε λίγες ώρες μετά το θάνατο της γυναίκας του: «Θα σε δω σε λίγο», της είπε

Αυτοκτόνησε λίγες ώρες μετά το θάνατο της γυναίκας του: «Θα σε δω σε λίγο», της είπε

Μια ιστορία αγάπης που δεν την σταμάτησε ούτε ο θάνατος

Ο Adrian θέλησε να δείξει την αγάπη του και τη αφοσίωσή του, προς της γυναίκα του ακόμα και όταν εκείνη έκλεισε τα μάτια της για πάντα, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Τι έκανε;

01

Μόλις εκείνη πέθανε στο κρεβάτι του νοσοκομείο μετά από χρόνια πάθηση που είχε στους πνεύμονές της, της είπε: «Θα σε δω σε λίγο». Κάνεις όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τι εννοούσε ο 45χρονος άνδρας.

Ο Adrian αφού επέστρεψε στο σπίτι του φόρεσε την ροζ ρόμπα της, πήρε αγκαλιά μια φωτογραφία της και όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης κατάπιε αρκετά χάπια προκειμένου να αυτοκτονήσει.

Ο Adrian και η Tammy παντρεύτηκαν το 1999 στον Άγιο Δομίνικο και από τότε ζούσαν μαζί στην Ουαλία. Μάλιστα η αγάπη του για την σύντροφό του ήτα τόσο μεγάλη που ο άνδρας αδυνατούσε να σκεφθεί ότι θα περάσει έστω μια νύχτα χωρίς αυτήν.

Μόνο έτσι εξηγείται άλλωστε η κίνηση που έκανε ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες που τον άκουσαν να λέει «θα σε δω σε λίγο», πίστευαν ότι ο Adrian θα πήγαινε για κάποια δουλειά στο νοσοκομείο και θα επέστρεφε.