Αυτό είναι το πιο χαζό tweet που έχει γίνει ποτέ και ανήκει σε 20χρονη κοπέλα

Αυτό είναι το πιο χαζό tweet που έχει γίνει ποτέ και ανήκει σε 20χρονη κοπέλα

Μέσα σε 12 ώρες απέκτησε 7.000 retweet

Μια 20χρονη κοπέλα, Gemma Worrall από τη Βρετανία, που εργάζεται ως ρεσεψιόν σε κομμωτήριο θέλησε να συμμετάσχει σε μια συζήτηση στο twitter σχετικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία, με την διαφορά όμως ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτα από πολιτική και πρόσωπα.

Η ημιμάθεια είναι ότι χειρότερο και μάλιστα το παράδειγμα της Gemma έρχεται να το υπερτονίσει. Σχολιάζοντας, λοιπόν, τις εξελίξεις στην Ουκρανία έγραψε: «Αν ο Barraco Barner είναι ο πρόεδρός μας, γιατί ασχολείται με την Ρωσία;».

Με λίγα λόγια είχε την απορία γιατί ο Μπαράκ Ομπάμα ως πρόεδρος της....Βρετανίας έρχεται σε ρήξη με τη Ρωσία για την Ουκρανία, μη γνωρίζοντας ούτε καν το όνομα του Προέδρου της Αμερικής.

Το συγκεκριμένο tweet έκανε πολύ κόσμο να γελάσει και μέσα σε 12 ώρες σημείωσε 7.000 retweet. Η κοπέλα ενοχλήθηκε πολύ από τα σχόλια (υβριστικά μερικές φορές) που της έγιναν λέγοντας ότι κανείς δεν είναι τέλειος.
Και θα συμπληρώσουμε σε αυτό το σημείο, και κανείς τόσο αμόρφωτος, αλλά βρε καλή μου δεν ξέρεις , που δεν ξέρεις googlαρε το να τελειώνεις...

Διαβάστε επίσης: