To κορίτσι αυτό έχασε 55 ολόκληρα κιλά! Σίγουρα όμως δεν μαντεύετε το λόγο

Γωγώ Φούντα
To κορίτσι αυτό έχασε 55 ολόκληρα κιλά! Σίγουρα όμως δεν μαντεύετε το λόγο

Ο σκοπός... αγιάζει τα μέσα!

Λένε καμιά φορά ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και μάλλον στην προκειμένη το ρητό αυτό επιβεβαιώνεται πανηγυρικά! Η Bryanna Debinder λοιπόν, ετών 20, ήταν μέχρι πρόσφατα παχύσαρκη και μέσα σε μία μέρα πήρε απόφαση να αδυνατίσει και να αποκτήσει μία φυσιολογική ζωή!

Το κίνητρό της, κρατηθείτε, δεν ήταν άλλο από τον Justin Bieber και την τεράστια αγάπη που του έχει! Όπως δήλωσε, ήθελε κι αυτή να γίνει ένα από τα κορίτσια που ανεβάζει στη σκηνή το ίνδαλμά της κατά τη διάρκεια των συναυλιών του. Και μιας και τα παραπάνω της κιλά, δεν θα της επέτρεπαν ποτέ να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, αποφάσισε να κάνει εξαντλητική δίαιτα προκειμένου κάποια στιγμή να μοιραστεί τη σκηνή με τον Bieber!

article-2578997-1C378C5800000578-524 306x620

Έχασε λοιπόν μέσα σε έναν μόλις χρόνο, 55 περίπου κιλά, με αποτέλεσμα να έχει γίνει κυριολεκτικά αγνώριστη, ενώ όπως είπε, πλέον μπορεί να φοράει ό, τι ρούχο θέλει! Βέβαια, στο Tweet που έκανε στο Justin, δεν πήρε ποτέ απάντηση, αλλά δε χάνει τις ελπίδες της καθώς πιστεύει ότι αργά ή γρήγορα θα τον γνωρίσει!

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι η κοπέλα είναι 20 και φοιτήτρια ψυχολογίας. Μήπως όλη αυτή η τρέλα είναι κάπως... περίεργη; Πάντως, γνωρίσει δε γνωρίσει τον Bieber το στόχο της τον πέτυχε!

Διαβάστε ακόμη:

Η... αποκρυπτογράφηση του Ιταλού εραστή! Ένα ξεκαρδιστικό video γεμάτο κούκλους

Χοροί αγνότητας: Όταν τα κορίτσια κρατούν την παρθενία τους μέχρι την ημέρα του γάμου τους