Θα... λιώσετε από γλύκα: Μαμά και κόρη κάνουν μαζί yoga και είναι απλά αξιολάτρευτες!

Γωγώ Φούντα
Θα... λιώσετε από γλύκα: Μαμά και κόρη κάνουν μαζί yoga και είναι απλά αξιολάτρευτες!

Και τείνουν να γίνουν οι μεγαλύτερες stars των social media!

Θα έχετε ακούσει υποθέτουμε τους παιδιάτρους και γενικότερα όσους ασχολούνται με παιδιά, να υποστηρίζουν ότι καλό θα είναι από τα χρόνια της ζωής τους να ασχολούνται με κάποιο άθλημα, ώστε και η ανάπτυξή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή αλλά και να αναπτύξουν ομαδικό πνεύμα και γιατί όχι και δεξιότητες.

Μετά τη Hilaria Baldwin λοιπόν, τη σύζυγο του Alec η οποία έχει γίνει διάσημη για τις ασκήσεις yoga που κάνει... οπουδήποτε, και τελευταία έχει προσθέσει σε αυτές και το μωράκι της, έρχεται μία άλλη μητέρα, η Laura Kasperzak η οποία είναι δασκάλα yoga και έχει μεταδώσει την τεράστια αγάπη της για το είδος αυτό και στην τρισχαριτωμένη 4χρονη κορούλα της Μini.

Μαμά και κόρη λοιπόν, αποφάσισαν να μοιραστούν την τρέλα τους για τη yoga και μέσω social media, όπου οι φωτογραφίες με τις 2 τους γυμνάζονται φορώντας παρόμοια ρούχα και κάνοντας ακριβώς τις ίδιες ασκήσεις έχουν γίνει ανάρπαστες! Ήδη οι followers τους στο Instagram έχουν φτάσει τους 725.000 και αν κρίνουμε από το πόσο δημοφιλείς είναι... σίγουρα θα αυξηθούν!

Δείτε τη gallery με τις πραγματικά πιο αξιολάτρευτες φωτογραφίες που έχετε δει ποτέ...

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε για πρώτη φορά την Angelina Jolie και την κόρη της Vivienne να παίζουν σε ταινία

Βρήκαμε πώς παραμένουν fit η Demi Moore και οι αδερφές Kardashian