Τι θα γινόταν αν οι σέξι διαφημίσεις γυναικών είχαν για πρωταγωνιστές... άντρες; (video)

Γωγώ Φούντα
Τι θα γινόταν αν οι σέξι διαφημίσεις γυναικών είχαν για πρωταγωνιστές... άντρες; (video)

Δείτε το video και θα καταλάβετε τι εννοούμε

Ας συμφωνήσουμε ότι η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο, όχι το ασθενές, και ο άντρας το ισχυρό! Αφού λοιπόν υποθέτουμε όλοι ασπάζεστε την άποψη αυτή, ερχόμαστε να αναλύσουμε λίγο τη σκέψη των απανταχού διαφημιστών και υπευθύνων marketing οι οποίοι τα τελευταία χρόνια, οτιδήποτε προιόν και αν κληθούν να διαφημίσουν, μία γυμνή ή έστω αισθησιακή θηλυκή ύπαρξη, θα τη δείξουν!

Και ξέρετε κάτι; Αν εξαιρέσει κανείς, το όλο θέμα περί φεμινισμού, με το οποίο κάποιοι συμφωνούν και κάποιοι διαφωνούν κάθετα, κακά τα ψέματα το θέαμα μιας καλλίγραμμης και σέξι γυναίκας, είναι πολύ πιο... ελκυστικό από αυτό ενός άντρα!

Για να καταλάβετε τι εννοούμε, το αγαπημένο Buzzfeed, πήρε κάποιες χαρακτηριστικότατες διαφημίσεις, και αντικατέστησε τις γυναίκες με τους άντρες! Εκεί δηλαδή που παλιά βλέπαμε τη Nina Agdal να αλείφεται με λαδάκι στην παραλία, τώρα βλέπουμε έναν μυώδη κύριο να κάνει ακριβώς το ίδιο!

Το συμπέρασμα φυσικά, είναι το εξής απλό που λογικά όλοι θα αναρωτηθείτε μόλις δείτε το video: Γιατί παρόλο που άντρες και γυναίκες κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα οι γυναίκες δείχνουν σέξι και οι άντρες απλά... γελοίοι;

Διαβάστε ακόμη:

Μεγάλωσες πια! Τα 7 πράγματα που πρέπει να αλλάξεις πριν κλείσεις τα 30

Πώς θα ήταν οι εφιάλτες σας αν τους κάνατε εικόνες;