«Eίμαι η απόδειξη ότι δε χρειάζεται να γίνεις... φάλαινα όταν είσαι έγκυος»!

Γωγώ Φούντα
«Eίμαι η απόδειξη ότι δε χρειάζεται να γίνεις... φάλαινα όταν είσαι έγκυος»!

Νεαρή μητέρα ξεσηκώνει οργή και αντιδράσεις!

Θυμάστε την όμορφη έγκυο που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων όταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε αποκαλύψει ότι έτρωγε κυρίως μπανάνες και γενικά φρούτα και λαχανικά, προκειμένου να μην παχύνει αλλά και να γεννηθεί το μωρό της υγιές;

Ε η Loni Jane Anthony λοιπόν, επιστρέφει δριμύτερη μέσω των social media, βγάζοντας φωτογραφίες με τον λίγων μηνών γιων της, και επιδεικνύοντας τους καλογυμνασμένους της κοιλιακούς και την υπερβολικά λεπτή της σιλουέτα, παρά το γεγονός ότι γέννησε τον... Μάρτιο!

«Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου έβαλα μόνο 17 κιλά εκ των οποίων τα 10 ήταν υγρά. Τώρα πια, 5 βδομάδες μετά (!) και με εντατική γιόγκα και άσκηση, μπορώ να πω ότι έχω επανέλθει πλήρως στα φυσιολογικά μου κιλά. Είμαι η ζωντανή απόδειξη ότι δε χρειάζεται να γίνεις... φάλαινα όσο είσαι έγκυος και μάλιστα σκοπεύω να μεγαλώσω το γιο μου σαν χορτοφάγο», λέει η Loni.

Όπως καταλαβαίνετε, οι αντιδράσεις είναι για ακόμη μία φορά, πολλές, αλλά,όπως φαίνεται η fitness maniac μητέρα, δε βάζει μυαλό!

Διαβάστε ακόμη:

Ανάσταση Χριστού, Ανάσταση ψυχών, Ανάσταση Ελλήνων

Δείτε τις πιο όμορφες φωτογραφίες που ανέβηκαν στο instagram με την κόκκινη σελήνη!