Η εμπειρία μίλησε! 8 μικρά μυστικά που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη

Η εμπειρία μίλησε! 8 μικρά μυστικά που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη

Πώς θα παγώσεις τη μπύρα σε 15'; Αυτά είναι μυστικά!

1. Άφησε τα ψηλοτάκουνα κάτω από το γραφείο και φόρεσε τα αθλητικά σου για να πας σπίτι. Μας αρέσουν οι κομψές εμφανίσεις στο γραφείο, αλλά δεν χρειάζεται να περπατάς στον δρόμο σαν να είσαι σε πασαρέλα, ούτε να μπαίνεις στα μέσα μεταφοράς και να θυμίζεις μύγα μες στο γάλα.

2. Δεν χρειάζεται να ξοδεύεις μια μικρή περιουσία στις αντιγηραντικές κρέμες. Διάλεξε μια κρέμα από το φαρμακείο που να περιέχει ρετινόλη.

3. Έστειλες μήνυμα κατά λάθος στον λάθος άνθρωπο; Μην πανικοβάλλεσαι. Βάλε το κινητό σου σε airplane mode και θα αποτύχει η αποστολή. Παρακαλούμε!

4. Αν κάποιος τρελός θαυμαστής σου επιμένει να σου στέλνει μηνύματα στείλε του το εξής μήνυμα: "Service Error 350. Περαιτέρω μηνύματα θα χρεώνονται διπλά".

5. Αν έχεις στο σπίτι ένα πανάκριβο κερί που έχει καεί αρκετά ώστε δεν φτάνει το χέρι σου με τον αναπτήρα να το ανάψεις άνοιξε ένα πακέτο μακαρόνια, βγάλε ένα, κάψε το και άναψε το κεράκι.

6. Αυτές οι πλαστικές κρεμάστρες που σου δίνουν όταν αγοράζεις ρούχα έχουν κλιπς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο να κλείνεις καλά την συσκευασία στα chips που αγοράζεις από το περίπτερο.

7. Τύλιξε μια πετσέτα γύρω από τη ζεστή μπύρα που θες να πιεις και βάλε την στην κατάψυξη. Θα είναι έτοιμη και παγωμένη σε 15'.

Διαβάστε ακόμη:

H πιο ευρηματική διαφήμιση! Δείτε πώς χάνουν κιλά οι γυναίκες! (εικόνες, βίντεο)