Εδώ γελάμε: Ανακαλύψαμε τον έφηβο με την... μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον κόσμο

Γωγώ Φούντα
Εδώ γελάμε: Ανακαλύψαμε τον έφηβο με την... μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον κόσμο

Είναι 17, είναι ερωτευμένος με τον εαυτό του και είναι τεράστιο... νούμερο!

Oνομάζεται Kurt Coleman και είναι ίσως η πιο... πολυσχιδής και κουλή προσωπικότητα που υπέπεσε τελευταία στη διαδικτυακή μας αντίληψη! Ο 17χρονος νεαρός λοιπόν από την μακρινή Αυστραλία, είναι με διαφορά ο έφηβος με την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον κόσμο και ίσως το... λιγότερο μυαλό!

Αρκεί να σας πούμε, ότι η μοναδική του ασχολία, καθημερινά και ασταμάτητα, είναι τα... selfies, τα οποία όπως αντιλαμβάνεστε, ανεβάζει στα προφίλ του στο Facebook και στο Instagram, τα οποία παρακολουθούνται και ακολουθούνται από χιλιάδες φανς του! Ο ίδιος αυτοαποκαλείται η «αυστραλιανή απάντηση στην Paris Hilton», ενώ παραδέχεται ότι τη λατρεύει γιατί πολύ απλά του θυμίζει πολύ τον εαυτό του!

«Είμαι καυτός και με λατρεύω», δηλώνει! «Ο κόσμος με ζηλεύει και το καταλαβαίνω αλλά εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω για κανέναν γιατί αγαπώ πολύ αυτό που είμαι»! Το ανησυχητικό στην προκειμένη, είναι ότι όλα αυτά δεν τα πιστεύει μόνο ο ίδιος, αλλά υπάρχουν και αρκετοί, για την ακρίβεια έφηβες, οι οποίες τον θαυμάζουν και οι οποίες... καταρρέουν από ενθουσιασμό μόλις τους υπογράψει ένα αυτόγραφο!

Στόχος του Kurt είναι να αρχίσει να βγάζει χρήματα από την ομορφιά του, ενώ όπως αντιλαμβάνεστε οι προτάσεις για τηλεοπτικές δουλειές πέφτουν βροχή! Ο ίδιος απολαμβάνει στο έπακρο όλα όσα του συμβαίνουν, ενώ δεν ξεχνά να αυτοθαυμάζεται πρωί, μεσημέρι και βράδυ!

Ας κλείσουμε με ένα... σοφό quote του: «Μπορείτε να με μισείτε όσο θέλετε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχετε εμμονή με το πρόσωπο αυτό»!