Χαλάρωσε! Οι 9 fun στιγμές της ζωής σου που τελικά σε γεμίζουν άγχος!

Χαλάρωσε! Οι 9 fun στιγμές της ζωής σου που τελικά σε γεμίζουν άγχος!

Γιατί αγχώνεσαι; Ηρέμησε και απόλαυσε τις...

Οι παρακάτω καταστάσεις έχουν συμβεί σε όλες μας. Και όλες μας για κάποιο περίεργο λόγο αντί να τις απολαύσουμε, μας άγχωσαν ακόμα περισσότερο... Την επόμενη φορά που θα σου συμβούν καλύτερα να είσαι πιο ήρεμη...

1. Όταν το αφεντικό σου ανακοινώνει ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά σου εσύ αγχώνεσαι ακόμα περισσότερο γιατί ξέρεις ότι μπορείς και καλύτερα.

2. Όταν σου παρουσιάζεται η τέλεια πρόταση για έξοδο, αλλά εσύ έχεις ήδη κανονίσει.

3. Όταν είσαι σε ένα club και δεν έχει έρθει κανείς να σου μιλήσει και εσύ σκέφτεσαι ότι θα καταλήξεις μόνη σου... για πάντα.

4. Όταν παρευρίσκεσαι στα οικογενειακά δείπνα τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και στις ονομαστικές εορτές αντί να απολαύσεις το φαγητό και την καλή παρέα σκέφτεσαι πότε θα έρθει η στιγμή να φύγεις.

5. Έχεις βγει με το αγόρι που θες εδώ και πολύ καιρό και εσύ αντί να ευχαριστηθείς τη συνάντησή σας σκέφτεσαι πόσο τυχερή είσαι και πως πρέπει οπωσδήποτε να γίνει κάτι μεταξύ σας.

6. Όταν έχεις πάει διακοπές σε ξένη χώρα και την τελευταία μέρα συνειδητοποιείς πως πήγες σε όλα τα λάθος μέρη και έχασες τα καλύτερα αξιοθέατα.

7. Όταν έρχεται η πρώτη ζεστή μέρα της Άνοιξης και εσύ αντί να πας για μπάνιο πρέπει να φτιάξεις τη ντουλάπα σου.

8. Όταν έχεις οργανώσει πάρτι σπίτι σου και είσαι τόσο αγχωμένη που τελικά όλοι πέρασαν περίφημα και εσύ χαλιά.

9. Όταν είσαι στις καλοκαιρινές σου διακοπές και στην ξαπλώστρα σκέφτεσαι τι γίνεται στο γραφείο και τι θα βρεις όταν γυρίσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Οι φυλές των like στο Facebook! Μόνο εμείς ξέρουμε τί σημαίνει κάθε «Mου αρέσει»