7 πράγματα που έμαθες (ή ελπίζουμε να έμαθες) για τη γυναικεία φιλία πριν τα 30

7 πράγματα που έμαθες (ή ελπίζουμε να έμαθες) για τη γυναικεία φιλία πριν τα 30

Για δες πόσα είχες καταλάβει χωρίς τη βοήθειά μας!

1. Μερικές φίλες δεν αξίζουν τον χρόνο σου και τη σκέψη σου. Γιατί αλλάξατε και οι δύο και δεν υπάρχει πια κοινό σημείο επαφής. Δεν φταις εσύ για αυτό. Κράτησε απλά τις καλές αναμνήσεις.

2. Βρες πάντα χρόνο για τους φίλους που πραγματικά θες στη ζωή σου. Μετά το φορτωμένο επαγγελματικό σου πρόγραμμα, το γυμναστήριο, το φίλο σου πρέπει να βρεις χρόνο και για τις κολλητές που πάντα σε κάνουν να χαμογελάς και να χαλαρώνεις.

3. Στην ενήλικη ζωή σου θα είναι το ίδιο δύσκολο και εύκολο ταυτόχρονο να κάνεις νέους φίλους. Πλέον συναναστρέφεσαι με περισσότερο κόσμο ενώ ξέρεις τι θες από έναν φίλο. Έτσι λίγο καιρό μετά τη γνωριμία σας θα ξέρεις αν θα την θες στη ζωή σου ή όχι.

4. Στα τριάντα σου θα έχεις λιγότερες φίλες αλλά θα είναι όλες καλές. Μερικές θα παντρευτούν, θα μετακομίσουν, θα βρουν άλλα ενδιαφέροντα. Αυτές που θα μείνουν τελικά είναι σχέσεις ζωής.

5. Δεν υπάρχει καλύτερη φίλη από την παιδική σου φίλη. Την γνώρισες στο σχολείο, ξέρει τα πάντα για σένα όπως και εσύ για εκείνη. Ξέρει τους χωρισμούς σου, τα δάκρυα που έριξες για τον πρώτο σου, το χάλια στιλ σου στο σχολείο (!) και εξακολουθεί και σε αγαπάει σαν να είναι η αδελφή σου. Ανεκτίμητη σχέση.

6. Μερικές φιλίες χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια για να τις κρατήσεις. Κάποιες φίλες είναι εντάξει με ένα μήνυμα, ή με email σου ενώ κάποιες άλλες θέλουν να μιλάτε και να συναντιέστε περισσότερο. Αν τις θες στην ζωή σου πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις για να είστε μαζί.

7. Η μαμά σου είναι η καλύτερη σου φίλη. Και είχε πάντα δίκιο στις συμβουλές της.

Διαβάστε ακόμη:

Η είδηση της ημέρας: Τουρίστρια έδωσε τροφή σε άστεγο χωρίς να συνειδητοποιήσει...