Το μαγιό που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ... άβολα! Τολμάτε να το φορέσετε;

Γωγώ Φούντα
Το μαγιό που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ... άβολα! Τολμάτε να το φορέσετε;

Ένα ιδιαίτερο... πατρόν για τολμηρές και μόνο

Εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, σας κατακλύζουμε με κείμενα, έρευνες, διατροφές και tips προκειμένου να βγείτε θεά στην παραλία, και να συγκλονίσετε τα πλήθη! Πότε διατροφές οι οποίες θα σας ξεφουσκώσουν και θα σας χαρίσουν γράμμωση, πότε scrub και tips για την κυτταρίτιδα, και πότε μαγιό τα οποία ταιριάζουν στο δικό σας σωματότυπο!

Ξεχάστε όλα αυτά που σας έχουμε πει μέχρι σήμερα, γιατί η νέα μόδα συμβαδίζει με το παλιό ρητό που συνήθιζαν να λένε οι γιαγιάδες και οι παππούδες: «Σημασία δεν έχει η εμφάνιση αλλά το μέσα του καθενός»! Και παρόλο που αυτό είναι αρκετά ανακουφιστικό, μιας και συγκριτικά να το πάρεις οι ασχημούληδες και οι μέτριοι είναι σαφώς περισσότεροι από τους καλλονούς, κακά τα ψέματα ποτέ μας δεν το πολυπιστέψαμε μέχρι... σήμερα!

Αν λοιπόν δεν έχετε ακόμη προμηθευτεί μαγιό για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν, σας έχουμε την πιο πρωτότυπη, ολίγον αηδιαστική και σαφώς άβολη πρόταση που έχετε δει ποτέ! Aναφερόμαστε σε ένα ολόσωμο μαγιό, το οποίο θα το χαρακτήριζες... εμπριμέ, για να μιλήσουμε και στη γλώσσα της μόδας, μόνο που αντί για λουλούδια ή διάφορα άλλα σχέδια, είναι διακοσμημένο με τα... όργανα του ανθρώπινου οργανισμού!

Και μη νομίζετε ότι η δουλειά που έχει γίνει είναι πρόχειρη, διότι όλα τα όργανα είναι τοποθετημένα ακριβώς στην... κανονική τους θέση! Οπότε λοιπόν, και τον ήλιο μπορείτε να χαρείτε, και ένα μίνι μάθημα ανατομίας να κάνετε, σε περίπτωση που διψάτε για μάθηση και γνώση!

Για να είμαστε ειλικρινείς, εμείς δε θα το φορούσαμε γιατί μας ανατριχιάζει. Αν εσείς όμως είστε κάπως πιο... τολμηροί σας ενημερώνουμε ότι κοστίζει 84$ και μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Κάπως έτσι οι Δευτέρες αποκτούν νόημα: 1 χαστούκι,3 stars & ο κακός χαμός στα social media

Απίστευτο: 38χρονες δίδυμες ξόδεψαν 85.000 ευρώ σε πλαστικές για να είναι πάντα ίδιες