Προσοχή: Αυτοί οι πιτσιρικάδες, δεν είναι ακόμη 2 παιδάκια που τραγουδούν σε talent show

Γωγώ Φούντα
Προσοχή: Αυτοί οι πιτσιρικάδες, δεν είναι ακόμη 2 παιδάκια που τραγουδούν σε talent show

Αξίζουν την προσοχή σας, γιατί σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο

Tον τελευταίο καιρό, πιο συγκεκριμένα τα τελευταία 2 χρόνια περίπου, έχει οργανωθεί μία μαζικότατη εκστρατεία κατά του bullying ή για να το πούμε και ελληνιστί, του σχολικού εκφοβισμού. Αν μας ρωτάτε, όλες αυτές οι ενέργειες και οι πράξεις που γίνονται, προκειμένου το φαινόμενο αυτό να εκλείψει, θα έπρεπε να έχουν προηγηθεί χρόνια και δεκαετίες πριν, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!

Όταν λοιπόν ερχόμαστε στο θέμα αυτό, δεν υπάρχει κανένας πιο ειδικός να μιλήσει από τα μικρά παιδιά, τα οποία βιώνουν περισσότερο από τον καθένα, τον τρόμο και τη θλίψη του να είσαι στο περιθώριο και να νιώθεις μόνος και απομονωμένος.

Τι γίνεται όμως όταν 2 μικροί μαθητές του δημοτικού συνδυάζουν το ταλέντο τους στην μουσική και το τραγούδι, με το κοινωνικό μήνυμα κατά του bullying στη σκηνή του Britain's Got Talent;

Να σας ενημερώσουμε, ότι εκτός του ότι οι 2 μικρούληδες πέρασαν κατευθείαν στον τελικό, διαφέρουν από οτιδήποτε έχετε δει μέχρι σήμερα! Ναι, δεν είναι ακόμα 2 παιδιά που απλά τραγουδούν και είναι χαριτωμένα. Καταφέρνουν να συγκινήσουν και όχι για την ηλικία και την τσαχπινιά τους, αλλά κυρίως για τα μηνύματα και το ταλέντο τους!

Δείτε το video...

Διαβάστε ακόμη:

ΣΟΚ: Η κρυφή κάμερα πρόδωσε τη βασανίστρια- νταντά. Οι γονείς τα έχασαν!

Βρήκαμε το λόγο που δεν μπορείτε να χάσετε κιλά! Και δεν είναι η λαιμαργία σας...